Ook dat nog: Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet schijnen zeer ’toxic’ relatie te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alsof het allemaal nog niet erger kon voor Max Verstappen. Op sportief vlak gaat het hem al niet voor de wind, maar ook in zijn relatie met Kelly Piquet heeft hij volgens bepaalde geruchten genoeg om zich zorgen over te maken…

Slecht nieuws voor Formule 1-kampioen Max Verstappen. Als je de juicekanalen mag geloven, hebben Max Verstappen en Kelly Piquet een ’toxic’ relatie. Dat wil zeggen dat het, ondanks dat ze nog samen zijn, niet bepaald lekker loopt tussen de twee. Vooral Kelly lijkt niet al te serieus om te gaan met hun status als koppel. Het Braziliaanse model schijnt nogal het een en ander uit te spoken…

Kelly Piquet flirt achter rug van Max Verstappen om

Kelly Piquet schijnt een hele erge flirt te zijn. Het beeldschone Braziliaanse model houdt hierbij nauwelijks rekening met haar relatie met F1-wereldkampioen Max Verstappen. Dit wordt door verschillende juice-accounts op Instagram gemeld. De twee zouden ook een erg ’toxic’ relatie hebben. Dit houdt in veel ruzies, onenigheden en woordenwisselingen. Kortom, het is geen pretje om Max Verstappen te heten op dit moment.

Lees ook: Dit is waarom Max Verstappen zijn fans negeert in aanloop naar F1-race

Max Verstappen worstelt met auto in Formule 1

Met Max zelf gaat het op sportief gebied ook niet al te best. Terwijl de F1-coureur vorig seizoen de wereldtitel wist te pakken, lijkt hij nu die titel niet goed te kunnen gaan verdedigen. Hij staat zesde in het WK-klassement omdat hij al twee keer is uitgevallen tijdens een race. Gaat Max binnenkort zijn inhaalslag maken, of was de wereldtitel voor de coureur voorlopig slechts eenmalig? Als het aan Max zelf ligt, kan deze inhaalslag natuurlijk maar al te vroeg komen. Het is vooralsnog vrij lastig voor de Nederlandse wereldkampioen om weer de knop om te zetten, en verder te racen. Hij heeft nog wel veel races voor de boeg, en de kans om zichzelf omhoog te werken is zeker daar. Wat zeker is, is dat een ongezonde relatie niet bepaald bijdraagt aan het leveren van topprestaties in de auto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max Verstappen toch P1 ondanks slecht seizoen

Ondanks het slechte seizoen tot nu toe van Max Verstappen, wist de coureur wel één race te winnen, namelijk in Saoedi-Arabië. De coureur deelde hiervan beelden op Instagram, en zo te zien was team Red Bull razend enthousiast over deze overwinning. Mag ook wel, want winnen is natuurlijk altijd lekker, en vooral in deze situatie. Toch hunkert Max naar nieuwe successen. Of hij dit seizoen de weg naar boven zal vinden is nog maar de vraag. Ook mag je je dus afvragen of Kelly Piquet nog onderdeel gaat zijn van deze successen, of dat ze binnenkort overstapt naar een nieuwe, misschien wel snellere coureur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.