Dit is waarom Max Verstappen zijn fans negeert in aanloop naar F1-race

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is véél te vaak onvindbaar voorafgaand aan een Formule 1-weekend, vinden fans. Daar blijkt de wereldkampioen een hele goede reden voor te hebben…

Na het mega-succes van Max Verstappen van het vorige F1-seizoen mag de coureur het dit seizoen opnieuw gaan waarmaken. Alleen viel fans één ding op; Max was dit seizoen nog uitermate weinig te zien geweest in promofilmpjes, persmomentjes en ‘leuke’ items op social media. Max geeft toe dat hij de media een beetje ontspringt, maar schuldig voelt hij zich niet…

Max Verstappen negeert fans expres

Dat Max Verstappen zich intens focust op zijn wedstrijden, mag duidelijk zijn. Maar er viel één specifiek ding op bij de fans. Zij vinden dat Max Verstappen te weinig te zien is in de promo-filmpjes, en nauwelijks in het nieuws komt buiten de races om. Ze vinden dat hij in tegenstelling tot de andere coureurs te weinig te zien is op de voorgrond. Ze vinden hem zelfs een beetje ‘saai’. Maar de Nederlandse coureur heeft daar een duidelijke verklaring voor. Volgens bronnen zegt Max hier het volgende over; “Als je van alles erbij gaat doen buiten de baan, raak je van slag en dat gaat ten koste van de prestaties. Ik wil de fans best entertainen, maar dat doe ik in de auto op het circuit“. Max benadrukt dus dat hij echt de volle focus wilt leggen op het racen. Dat is zijn manier van de fans entertainen. En dat hij de promo-filmpjes en de zaken buiten het racen om het liefst aan anderen overlaat hoort bij zijn manier van aanpak. Hij haalt voormalig teamgenoot Daniel Ricciardo aan. Omdat hij altijd overal de clown uithangt, wil elk lid van de media altijd even een praatje met hem maken voor een leuke quote of geintje. Dat betekent dat hij, zeker op zijn geboortegrond Australië, eigenlijk helemaal geen tijd heeft voor zichzelf. Op die manier kan een coureur volgens Max dus nooit een optimale voorbereiding draaien. Hoe saai het ook klinkt, Max heeft zeker een punt!

Grote vorm

Max Verstappen maakt in dit nieuwe seizoen F1 gelijk al een grote indruk. De Nederlandse coureur wist iedereen mee te slepen in zijn jacht naar de wereldtitel van vorig jaar, en iedereen kon zijn klasse zien. Dat hij de beste coureur ter wereld is, mag duidelijk zijn. Ook dit net-begonnen nieuwe seizoen maakt de Nederlandse coureur al gelijk een grote indruk. Zijn prestaties en skills zijn groter dan ooit, en hij is op dit moment ‘de beste vorm van zichzelf’. Zou Max het weten waar te maken om ook dit seizoen aan de top te blijven? Of is de wereldtitel leuk voor één seizoen, maar mag hij hem straks weer inleveren?

Max Verstappen verlengt succes bij Red Bull

Hoewel hij z’n wereldkampioenschap binnen heeft, krijgt Max Verstappen nu te maken met de druk van de kampioen. Hij moet z’n wereldtitel verdedigen! Tot nu toe gaat het goed, Max heeft in Jeddah weten te winnen, en lijkt er ook qua materiaal goed voor te staan nu. Ook heeft de F1-coureur zijn contract verlengt bij Red Bull Racing. De coureur blijft nog tot zeker 2028 trouw aan de rode stieren. Is dit een verstandige keuze? In ieder geval is Max zelf blij met zijn keuze; “Really proud to announce that Oracle Red Bull Racing will be my home until at least 2028. I love this team and I am very happy to continue this amazing journey we are on for a long time.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!