Onverwacht! S10 toont foto van vriendje en onthult relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je nog nooit wat kunnen vinden over de relatie van S10? Dat kan kloppen. Wij introduceren je aan de vriend van de blondine!

Relatie bekend: dit is de vriend van S10

De succesvolle zangeres Stien den Hollander, ook wel bekend als S10, is over het algemeen erg vrij in haar leven. Ze plaatst regelmatig allerlei foto’s van feestjes, stapavondjes, festivalletjes en plezier met vrienden en vriendinnen. Ze is dus niet vies van een beetje gekkigheid en gezelligheid. Dat wisten we natuurlijk al wel, want de hele persoonlijkheid van Stien straalt ‘lekker gek’ uit. Dat is ook wat haar laat uitblinken in de muziekwereld. Waar ze echter heel gesloten over blijft is haar date-leven. Helemaal nergens zijn foto’s te vinden van Stien samen met een vriend (of vriendin). Er komen wel regelmatig kiekjes voorbij van S10 met verschillende mannen, maar dat zijn allemaal werk gerelateerde relaties. Niet lang geleden gaf de zangeres ons het verlossende woord via een Instagram story! Ze liet haar volgers vragen aan haar stellen om de tijd te doden tot haar volgende concert bij Vrienden van Amstel. Op een gegeven moment stelt iemand de vraag of Stien een relatie heeft. Je zou verwachten dat ze daar geen antwoord op zou willen geven, maar dat doet ze wel! De blondine deelt zelfs een foto van haar grote liefde. Hij blijft helaas wel erg onherkenbaar in beeld, maar het hoge woord is eruit! S10 heeft een relatie en lijkt daar heel gelukkig in te zijn!

S10 vriend

Zangeres S10 openhartig over slaapkameravontuurtjes

Momenteel heeft de blonde zangeres dus duidelijk een gelukkige relatie, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze daarvoor volledig kuis is gebleven. Ze werd afgelopen jaar geïnterviewd voor het boek Hoe doen we het? en vertelde daarin openhartig over haar slaapkameravontuurtjes. Ze blijkt met best veel mensen naar bed te zijn geweest. De zangeres vertelt dat ze sommigen wel kende en sommigen niet. Soms was dat leuk, maar soms ook niet: “Ik heb ook een keer gehad dat ik heel dronken was en iemand langskwam in de nacht. Ik zei dat hij weg moest, omdat ik te dronken was en moest kotsen. Toen heeft hij bij het weggaan een fles Hennessy van mijn drankplateautje meegenomen. Onder het mom van: als ik geen krijg, neem ik iets anders mee, denk ik,” zo Stien. Ze vertelt dat ze graag de touwtjes in handen heeft als het gaat over de avontuurtjes in bed. “Ik houd ervan, ook met mensen die ik niet ken. Als ik iemand aantrekkelijk vind, stuur ik diegene een berichtje.”
S10 draagt ontzettend kort rokje voor optreden op hoog podium

Zoals je hierboven al wel even hebt kunnen lezen, treedt de blondine op bij het grootste muziekevenement van Nederland, Vrienden van Amstel. Daar heeft ze een heerlijk outfitje voor aangetrokken de show van deze keer! Ze draagt namelijk een ontzettend kort rokje met daaronder lekker hoge laarzen! Om de outfit helemaal af te maken, heeft ze er ook een bijpassend jasje boven aangetrokken met een witte blouse eronder. Wat een heerlijk outfitje. Dat korte rokje betekent wel dat, wanneer ze straks op een hoog podium staat, je er bijna in kunt kijken!

S10 kort rokje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?