Ondeugende Miljuschka deelt Instagram-ongeschikte video van flinke oliebollen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze prachtige televisie kok Miljuschka trekt de stoute schoenen aan en deelt een video op haar Instagram die daar eigenlijk helemáál niet geschikt voor is…

Miljuschka Witzenhausen doet kunstje met natte ballen

We kennen Miljuschka Witzenhausen intussen allemaal wel. Ze is die prachtige televisie kok met haar hilarische Instagram video’s en handige tips. Haar mooie gezichtje valt ongetwijfeld bij elke man in de smaak! Miljuschka is vooral heel actief op haar Instagram. Daar plaatst ze regelmatig foto’s en video’s van lekkere recepten en goede kook- of baktips. Dat is echter niet haar enige sociale media platform. De brunette heeft namelijk daarnaast ook TikTok waarop ze exclusieve content deelt met haar volgers. Onlangs trok ze de stoute schoenen aan en deelde ze tóch een video van haar TikTok op haar Instagram. Het is een Oud-en-Nieuw gerelateerde tip over, hoe kan het ook anders, oliebollen! Miljuschka vertelt dat je oude en taaie oliebollen weer zo goed als nieuw kan krijgen door ze even goed onder de kraan te houden en ze dan een tijdje in de oven te stoppen. Als tekst schrijft ze bij de video: “Op TikTok deel ik tips en recepten die ik hier niet deel. Dus vergeet me niet daar te volgen.” Exclusieve content is dus op haar TikTok te vinden, maar de tip van deze natte oliebollen geeft ze je cadeau!

Miljuschka Witzenhausen gaat los met hele bijzondere ballen

Kerst is nu toch echt wel voorbij en het volgende feest ligt al op de loer. Oud- en Nieuwjaarsdag komen eraan en dat betekent niks minder dan… juist, oliebollen! Miljuschka kan er maar geen genoeg van krijgen en plaatst meerder video’s op haar Instagram met recepten voor oliebollen. Één van die video’s valt goed op. De brunette heeft namelijk besloten om haar oliebollen flink op te pimpen. Ze houdt een groot bord vol verschillende soorten oliebollen voor de camera en noemt ze op: “Espresso martini, tompoes, oreo én kinder bueno.” In de video laat ze versneld zien hoe ze al die heerlijke oliebollen maakt. In eerste instantie denk je misschien dat dit soort gekke fratsen helemaal niet zullen werken, maar als je zo het eindresultaat bekijkt… begin je dan niet direct te watertanden? Anders wij wel! Deze prachtige oliebollen zien er verrukkelijk uit. Dat niet alleen, want het is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Wat een verwennerijen weer, Miljuschka!
Miljuschka Witzenhausen is gek op de kerst

We zeiden het net al even; Kerst is toch echt afgelopen en de nieuwe feestdagen komen er al weer aan. Tóch is deze video van Miljuschka niet om te missen. De brunette is heel duidelijk ontzettend gek op Kerst en laat dat merken aan haar volgers met een grappig filmpje. Ze trekt verschillende dingen open, zoals een kast, een pan, de wc bril en de wasmachine. Telkens lijkt er kerstmuziek vandaan te komen. Wanneer ze de televisie aanzet, hoort ze dezelfde muziek weer. Deze keer schrikt ze er niet van, maar doet ze gezellig mee. Wat een heerlijk filmpje dit, Miljuschka!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!