Ondeugende Lieke Martens deelt foto van pittig rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens laat haar Instagram volgers nooit in de steek. Bijna dagelijks zit ze nieuwe mensen “enthousiast” te maken. Allemaal voor promotie van het vrouwenvoetbal? Of is de superster gewoon een keertje ondeugend?

Lieke Martens weet wel hoe ze de aandacht vast moet houden. Nu ze weinig bij voetbalwedstrijden te spotten is op het veld zorgt de aantrekkelijke spits ervoor dat ze opvalt online. Zo houd je jezelf wel bezig natuurlijk als ijverige spits.

Coole Lieke Martens krijgt het koud

Lieke is, net als menig sportvrouw, wel wat gewend qua kou. Al is het in Barcelona wel wat warmer dan in Nederland. Maar vaak genoeg heeft de jonge voetbalster de Nederlandse, Duitse en Belgische velden moeten trotseren. Je benen fit houden helpt. Maar af en toe het Nederlandse klimaat trotseren in een veel te kort rokje, dat maakt ze pas echt goed bestand tegen koud weer. Al lijkt het nu een warme zomer te worden langzaam, Lieke is er klaar mee, dat onstuimige weer en kleed haarzelf in traditionele zomerkleding. Als je dat dan toch doet kan je dit net zo goed delen online.

lieke martens rok

Lieke normaal de broek aan op voetbalveld

Normaal dragen ook de vrouwelijke voetballers een kort broekje op het voetbalveld. Vanwege alle camera’s die gericht staan op het veld is dat enigszins logisch te noemen. Al helemaal als je aanvoerder bent van een sterrenteam vol wilde dames is “de broek aanhebben” eigenlijk een vereiste. Maar buiten het veld is de international eigenlijk best lief en zachtaardig. Haar kleding matched ze dan ook hiermee om aan te tonen dat ze beide rollen, die van strenge captain en ook nog is die van lieve vrouw goed aankan.

Modequeen Lieke onbeschaamd

Net als op het veld schaamt Like zich daarbuiten ook nergens voor. Ze laat zich zelfs niet kennen nu haar carrière bij Barcelona enige problemen kent. Lieke raakt namelijk keer op keer gewond. Slecht nieuws voor haar voetbalfans, maar haar mode fans kunnen juist nu profiteren van dagelijkse fashion updates. We kunnen dus stellen dat haar pittige spirit nog steeds te vinden is, ondanks haar langzame herstel.

Gewonde Barcelona-ster houdt zich bezig

Lieke heeft momenteel te kampen met weer een blessure. Dit maakt een rentree in Camp Nou wel behoorlijk lastig. Al enkele weken zit de aanvalster van FC Barcelona al te revalideren op de bank. Zouden blote benen dan helpen? Lieke denkt wel dat ze door korte kledij weer snel hersteld van al haar mankementen. Maar een nieuwe hamstringblessure bewijst dat ze er misschien toch naast zit. Hopelijk is dit de laatste blessure voor Lieke en staat ze binnenkort weer fit en met broek in Camp Nou te schitteren. De spits, die ook nog een rol heeft als linksbuiten van Oranje kende precies een jaar geleden betere tijden. Toen versloeg ze nog met Barcelona het ene na het andere team en won de 29-jarige bijna alles. Van de Champions League tot het kampioenschap van Spanje zelf. ‘dubbel’ in Spanje. Dit jaar hebben de Catalaanse voetbalsters dat vrijwel zonder Lieke ook gedaan. Maar de hele tijd op de bank zitten is niks voor deze Leeuwin. Die wil de wildernis in en actief meedoen! Gelukkig lijkt ze in goede moed en dat bespoedigd altijd blessure herstel. Het is enkel afwachten dus voor we de leeuwin weer in het wild zien in plaats van een kledingwinkel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...