Onbegrijpelijk: Bloedmooie Emma Heesters maakt backstage geen indruk op oersaaie gozer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Emma Heesters maakt geen indruk op deze saaie vent. Het is de eerste keer dat een man niet onder de indruk is van de knappe blondine..

Emma Heesters heeft magie verloren na teruggaan ex

Emma heesters heeft het voor elkaar gekregen om een man te vinden die niet volledig gek van haar is. De meeste mannen hangen namelijk aan de voeten van de blondine en willen niks liever dan met haar samen zien. Helaas voor deze mannen heeft Emma Heesters kort geleden bekendgemaakt dat ze weer bezet is. Deze man is geen nieuwe vlam, want haar vriend is een oude bekende. Helaas geen oude bekende op een goede manier, want het is haar ex-vriend Wesley Hoedt. De twee gingen uit elkaar omdat de voetballer het niet bij één vrouw kon houden. Hopelijk voor Emma Heesters hebben de twee daar nu duidelijke afspraken over. Want, voor Wesley het doorheeft staat hij weer met screenshots en al op het Instagram account van Yvonne Coldeweijer. Iedereen weet dat er dan niks van je over blijft, en de vorige keer werd hij hier ook flink op afgemaakt. Het zou kunnen dat Emma haar magie een beetje is verloren, door terug te gaan naar haar ex. Wellicht maakt de blondine daarom geen goede indruk op de man waarover het hieronder gaat.

Emma Heesters vindt eerste man die niet onder indruk is

Nu neemt de knappe Emma Heesters een hele lieve video op voor haar vele fans. Zo kondigt de blondine aan dat ze een speciale kerstshow gaat geven in de Ziggo Dome. Een behoorlijk bijzonder en speciaal bericht dus. De meeste mensen zouden staan te springen als ze bij Emma in de buurt zouden komen, maar Emma haar gast niet. Zo staat ze naast de kerstman en terwijl ze de video opneemt, en zelfs een beetje giechelt, is hij erg ongeboeid. Zo zit de kerstman te duimdraaien en lijkt hij zelfs een beetje te slapen. Dit is dus de eerste man die Emma niet om haar vinger heeft weten te winden, want hij geeft er niks om. Misschien is het tijdens de aankomende kerstshow een ander verhaal, en ziet de kerstman dan pas in naast wie hij stond. Het is namelijk een feit dat Emma de sterren van de hemel zal gaan zingen. Er is geen betere manier dan helemaal in de kerstsferen te komen, dan luisteren naar Emma haar zoete liedjes.

Bekijk de video hier.

Emma Heesters

Emma Heesters heeft ook eigen kerstnummer

Nu lijkt Emma wel helemaal verzot op kerst, want ze heeft zelfs haar eigen kerstnummer uitgebracht. Het nummer is niet van dit jaar, maar het is wel de tijd van het jaar om hem er weer bij te pakken. Het kerstnummer van Emma Heesters heet namelijk Holiday. Een erg typische titel die helemaal bij Emma en de tijd van het jaar past. Het nummer deed het destijds best goed, maar niet geweldig. Natuurlijk is Emma ook echt in populariteit gestegen de afgelopen jaren. Dus nu de blondine een stuk bekender geworden is geworden, is het een goed moment om het kerstnummer eens terug te brengen, en wie weet wordt het nu wel een hit. Het is tenslotte een Nederlands gezongen nummer met Emma haar mooie engelenstem, die dus perfect bij de sfeer past. Het is een mierzoet nummer, waarin Emma naar iemand zingt dat het zonder deze persoon geen ‘Holiday’ is. 

Video

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...