Om te volgen: Eve Jobs (22), dochter van Steve Jobs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel haar bedje dankzij het werk van haar vader al gespreid was, heeft Eve Jobs de Apple-miljoenen helemaal niet nodig om het ver te kunnen schoppen. Deze vrouw is het complete plaatje!

Flauw geintje, als Steve Jobs je dochter Eve Jobs noemen. Toch is het leven van deze 22-jarige dame allesbehalve een grap! Ze is op zo’n jonge leeftijd namelijk al zeer succesvol: Eve is springruiter voor de nationale ploeg, studeert binnenkort af aan één van de meest prestigieuze universiteiten van het land en verdient sinds kort ook haar geld als Instagrammeisje. Deze moet je absoluut volgen dus!

Lees ook: Voormalig kindster Miranda Cosgrove maakt comeback!

Eve Jobs (22): de appel valt niet ver van de boom

Haar vader was een ontzettend drukbezet man, en Eve Jobs is eigenlijk net zo. Ze heeft op jonge leeftijd al een bestaan waar we plaatsvervangend moe van worden! Zo traint ze zich suf met de springruiters van Amerika. Niet op amateurniveau, nee. Net als haar pa doet Eve alles in de hoogste stand. Ze is inmiddels één van de beste springruiters van haar land. Ook op academisch gebied gaat Eve hard: ze studeert aan Stanford, waar ook haar vader en moeder hun diploma haalden.

Eve Jobs op Instagram

Waar wij natuurlijk het meest in geïnteresseerd zijn is die ándere carrière van Eve Jobs. De Apple-erfgename is namelijk onlangs begonnen als Instagrammeisje. Ze heeft een contract met een make-upmerk binnengesleept. De kassa rinkelt dus voor elke Instagrampost. Die zijn gelukkig stuk voor stuk het bekijken waard…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!