Om te volgen: Eve Jobs (22), dochter van Steve Jobs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel haar bedje dankzij het werk van haar vader al gespreid was, heeft Eve Jobs de Apple-miljoenen helemaal niet nodig om het ver te kunnen schoppen. Deze vrouw is het complete plaatje!

Flauw geintje, als Steve Jobs je dochter Eve Jobs noemen. Toch is het leven van deze 22-jarige dame allesbehalve een grap! Ze is op zo’n jonge leeftijd namelijk al zeer succesvol: Eve is springruiter voor de nationale ploeg, studeert binnenkort af aan één van de meest prestigieuze universiteiten van het land en verdient sinds kort ook haar geld als Instagrammeisje. Deze moet je absoluut volgen dus!

Lees ook: Voormalig kindster Miranda Cosgrove maakt comeback!

Eve Jobs (22): de appel valt niet ver van de boom

Haar vader was een ontzettend drukbezet man, en Eve Jobs is eigenlijk net zo. Ze heeft op jonge leeftijd al een bestaan waar we plaatsvervangend moe van worden! Zo traint ze zich suf met de springruiters van Amerika. Niet op amateurniveau, nee. Net als haar pa doet Eve alles in de hoogste stand. Ze is inmiddels één van de beste springruiters van haar land. Ook op academisch gebied gaat Eve hard: ze studeert aan Stanford, waar ook haar vader en moeder hun diploma haalden.

Eve Jobs op Instagram

Waar wij natuurlijk het meest in geïnteresseerd zijn is die ándere carrière van Eve Jobs. De Apple-erfgename is namelijk onlangs begonnen als Instagrammeisje. Ze heeft een contract met een make-upmerk binnengesleept. De kassa rinkelt dus voor elke Instagrampost. Die zijn gelukkig stuk voor stuk het bekijken waard…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eve Jobs (@evecjobs)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.