Voormalig kindster Miranda Cosgrove komt terug met iCarly

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miranda Cosgrove is terug! De voormalig kindster verdween na het stoppen van ‘haar’ jeugdserie iCarly uit beeld. Tijd voor een comeback. Als iCarly natuurlijk!

Miranda Cosgrove heeft een vreemde carrière achter de rug. Ze werd wereldberoemd door haar optreden in Nickelodeon-serie iCarly, vergelijkbaar met Ariana Grande in Victorious. Het verschil tussen deze twee voormalig kindsterretjes is dat de één het wel helemaal gemaakt heeft. Wat Miranda Cosgrove nu doet weten veel mensen niet. Een reboot van iCarly is dus de ideale strohalm voor deze in vergetelheid geraakte actrice!

Miranda Cosgrove doet mee in reboot iCarly

Waarom Miranda Cosgrove in haar volwassen leven nooit heeft kunnen profiteren van het succes van iCarly is niet duidelijk, maar dat er met een reboot van de jeugdserie nu een reddingsboei haar kant op gegooid wordt mag duidelijk zijn. De nieuwe versie van iCarly volgt het leven van dezelfde karakters als toen, maar dan als volwassenen. Bijna iedereen keert terug. Jennette McCurdy, de vaste sidekick van Miranda Cosgrove, is helaas niet van de partij…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennette McCurdy (@jennettemccurdy)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.