Om deze 3 redenen trappen kandidaten steeds in vieze spelletjes Britte Lagcher in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britte Lagcher weet iedereen in haar vieze spelletjes te laten trappen in Expeditie RobinsonHoe doet ze dat?

Fans en kandidaten waren het nooit zo met elkaar eens. Britte Lagcher is een naar persoon. Tenminste, als je de afleveringen van expeditie Robinson mag geloven. De bloedmooie actrice weet continu iedereen in haar vieze spelletjes te laten trappen. Dat is ook niet zo heel gek, ze heeft daar namelijk zo haar methodes voor. Dit zijn de drie belangrijkste redenen waarom het Britte steeds iedereen voor haar karretje weet te spannen in het stoere avonturenprogramma.

Lees ook: Anouk en Britte volkomen kansloos in finale Expeditie Robinson 2021

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britte Lagcher (@ibritte)

Britte is wellicht de slimste kandidaat

Van alle kandidaten die op het eiland hebben gezeten is Britte toch wel de slimste van hen allemaal. Dat heeft zo zijn redenen, Britte is namelijk gefascineerd door onderzoek. Als ze niet actrice geworden was, dan had ze waarschijnlijk de hele dag met haar neus in een studieboek gehangen. De roodharige schoonheid wilde namelijk in een ver verleden ook biomedische wetenschappen gaan studeren. Een hele andere tak van sport dan acteren natuurlijk. Maar het verklaart wel waarom Britte het zo goed doet in Expeditie Robinson. Met haar analytisch vermogen is ze alle andere kandidaten te slim af. Ze analyseert situaties razendsnel en bedenkt snode plannetjes om met die situaties om te springen in een verbazingwekkend tempo. Daarmee is Britte een van de meest gevaarlijke kandidaten tijdens de expeditie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britte Lagcher (@ibritte)

De roodharige actrice brengt een hoop tijd in de natuur door

Sommige kandidaten vinden het maar zwaar, een aantal weken lang in de natuur doorbrengen. Maar voor Britte klinkt dat als een droom die uitkomt. Britte brengt in haar vrije tijd al zoveel tijd door in de natuur, dat de perikelen van Expeditie Robinson natuurlijk een eitje waren. Als een vrolijke volwassen versie van Dora huppelt ze door grasveldjes, bosjes en natuurgebieden. De natuur heeft geen geheimen meer voor Britte Lagcher. Daarom heeft ze ook weinig moeite met de barre omstandigheden waar de kandidaten zich tijdens de opnames van het programma in verkeren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britte Lagcher (@ibritte)

De twee gezichten van Britte Lagcher

Op het eerste gezicht lijkt Britte Lagcher een hele open en betrouwbare meid die het beste met je voor heeft. Maar niks is minder waar. De professionele actrice weet precies hoe ze haar ware intenties moet verbergen. Spelen met emoties is wat Britte doet voor de kost, dus die skillset inzetten tijdens een programma als Expeditie Robinson is voor haar kinderspel. Met haar veelzijdige talenten weet Britte alle andere kandidaten om de tuin te leiden om zich zo een weg naar de finale te bluffen. Het levert haar misschien de winst op, maar niet bepaald het respect van het publiek. Die zijn namelijk helemaal klaar met de twee gezichten van Britte Lagcher.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britte Lagcher (@ibritte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..