Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

De mode-ontwerpster en tv-persoonlijkheid koos voor een spectaculaire jurk. Natuurlijk staat het kledingstuk haar prachtig, maar ook haar geweldige wordt zo weer in de schijnwerpers gezet.

De prachtige verschijning van Olcay Gulsen

Olcay arriveerde op het filmfestival in een adembenemende jurk die perfect aansloot bij de glamour van Cannes. De jurk had strategische openingen aan de zijkant, waardoor haar slanke figuur goed tot zijn recht kwam. De openingen zorgden voor een gedurfde look, zonder aan elegantie in te leveren. Olcay zag er perfect uit in haar mooie outfit. Maar dat heeft ze natuurlijk vaker. De foto van Olcay in haar jurk valt hier te bewonderen!

De onhandige gaten in de jurk van Olcay

De jurk van de brunette heeft een opvallende opening aan de zijkant zitten. Deze zorgde voor veel opschudding en verbaasde blikken van de aanwezigen. Die keken namelijk hun ogen uit tijdens het evenement. De reacties van de aanwezigen waren gemengd. Veel mensen waren onder de indruk van Olcay haar zelfvertrouwen, al hadden sommigen er wat moeite mee. Maar over het algemeen werd Olcay geprezen om haar gedurfde en mooie look.

Olcay vermaakt zich uitstekend op Cannes

Op het filmfestival weet Olcay zich keurig te vermaken. De leuke dame weet als geen ander hoe ze een outfit op haar best moet dragen. Natuurlijk spelen er tijdens het evenement allemaal geweldige films af, maar die doen nogal onder voor de prachtige looks van Olcay. Die weet er met haar fantastische outfit namelijk echt een spectaculair feestje van te maken. De mensen op Cannes kijken nu nog meer hun ogen uit. Olcay is enorm gelukkig met de reacties van haar fans, die allemaal enorm enthousiast zijn over de jurk.

Voor meer mooie foto’s van Olcay moet je naar Instagram

Als je nog meer mooie foto’s van Olcay Gulsen wil zien, dan zal je naar Instagram moeten gaan. Daar staan namelijk nog veel meer leuke plaatjes van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.