Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

De mode-ontwerpster en tv-persoonlijkheid koos voor een spectaculaire jurk. Natuurlijk staat het kledingstuk haar prachtig, maar ook haar geweldige wordt zo weer in de schijnwerpers gezet.

De prachtige verschijning van Olcay Gulsen

Olcay arriveerde op het filmfestival in een adembenemende jurk die perfect aansloot bij de glamour van Cannes. De jurk had strategische openingen aan de zijkant, waardoor haar slanke figuur goed tot zijn recht kwam. De openingen zorgden voor een gedurfde look, zonder aan elegantie in te leveren. Olcay zag er perfect uit in haar mooie outfit. Maar dat heeft ze natuurlijk vaker. De foto van Olcay in haar jurk valt hier te bewonderen!

De onhandige gaten in de jurk van Olcay

De jurk van de brunette heeft een opvallende opening aan de zijkant zitten. Deze zorgde voor veel opschudding en verbaasde blikken van de aanwezigen. Die keken namelijk hun ogen uit tijdens het evenement. De reacties van de aanwezigen waren gemengd. Veel mensen waren onder de indruk van Olcay haar zelfvertrouwen, al hadden sommigen er wat moeite mee. Maar over het algemeen werd Olcay geprezen om haar gedurfde en mooie look.

Olcay vermaakt zich uitstekend op Cannes

Op het filmfestival weet Olcay zich keurig te vermaken. De leuke dame weet als geen ander hoe ze een outfit op haar best moet dragen. Natuurlijk spelen er tijdens het evenement allemaal geweldige films af, maar die doen nogal onder voor de prachtige looks van Olcay. Die weet er met haar fantastische outfit namelijk echt een spectaculair feestje van te maken. De mensen op Cannes kijken nu nog meer hun ogen uit. Olcay is enorm gelukkig met de reacties van haar fans, die allemaal enorm enthousiast zijn over de jurk.

Voor meer mooie foto’s van Olcay moet je naar Instagram

Als je nog meer mooie foto’s van Olcay Gulsen wil zien, dan zal je naar Instagram moeten gaan. Daar staan namelijk nog veel meer leuke plaatjes van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.