Olcay Gulsen deelt griezelige foto van zichzelf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen kent weinig schaamte. Ze deelt net zo graag een mooie als een héél griezelige foto! Deze keer liet Olcay zien dat ze er zeer eng uitziet als ze een slecht humeur heeft…

De carrière van Olcay Gulsen, mega succes en graag geziene verschijning, lijkt erg goed te gaan. Toch kan ze niet glimlachen op haar nieuwste Instagram post. Natuurlijk mag iedereen wel eens een off-day hebben. Zelfs de meest inspirerende onderneemsters. Waar ze normaal gesproken mensen motiveert om van alles te gaan doen, zit ze vandaag er iets killer, enger en ook wat droeviger bij. Hopelijk hersteld ze snel. Want er is namelijk genoeg te doen omtrent Olcay.

Koude Olcay Gulsen in kille ruimte

De ruimte waarin de bedrijvige vrouw nu weer te vinden is inspireert ook niet echt helaas. Die is vooral grijs en grauw. De ruimte lijkt zelfs een beetje op een set van een horrorfilm. Dan kan het ook zijn dat je kiest voor een bijpassende “humeurige” foto van jezelf in die ruimte. Het lijkt niet helemaal te passen bij haar actieve levensstijl of alle andere foto’s op haar socials. Gelukkig heeft ze nog oog voor de natuur om haar wat op te vrolijken. Maar of dit veel heeft uitgehaald?

oclay griezelig

Plantenbak haar gezelschap

De media persoonlijkheid en normaal zo modieuze Olcay merkt aan haar gevoelens dat ze niet lekker in haar vel zit. In plaats dat ze dit overlegd met naasten, of een psycholoog, sluit ze zichzelf af. Samen met een plantenbak, die haar Instagram foto misschien iets meer moet laten opvallen. Het lijkt ons toch een betere oplossing om contact te zoeken met anderen. Gelukkig laat ze nog weten dat ze zich rot voelt aan haar fans op Instagram. En die tonen genoeg sympathie voor de droevige en ietwat griezelige Olcay. Ze herinneren haar ook dat ze iets lijkt te zijn vergeten voor de foto, naast goede aankleding. Gelukkig is ze op op de onderstaande foto weer te zien onder de mensen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen in Dit is mijn Huis

Eén ding is zeker: Olcay Gulsen heeft smaak. Ze heeft verstand van mode, maar ook van sfeervolle woonruimtes en huizen inrichten. Logisch dus dat ze gevraagd werd als panellid in Dit is mijn Huis van SBS6. In het programma probeert een panel BN’ers, waaronder Olcay Gulsen en Ilse Warringa, te raden welke woonruimte bij welk persoon hoort. Ze mogen een woning bezichtigen, en kiezen dan uit een rijtje kandidaten. Het programma is een leuke mix van de gebruikelijke woon-programma’s en een spelshow. Er is gelukkig ook ruimte voor humor, en zoals volgers van Olcay weten – dat heeft ze!

Onderneemster chagrijnig of enkel droevig?

De altijd zo drukbezette Olcay zit er dus wat minder vrolijk bij. De beschrijving die we zien bij de foto vertelt alleen dat ze last heeft van een “mood”. Maar wat ze daarmee precies bedoeld, vertelt ze niet aan haar volgers. Wat wel een oorzaak zou kunnen zijn, zijn haar carrière keuzes. Zo is ze tegenwoordig presentatrice van het tv-programma Gestalkt en bovendien maakt de 41-jarige powervrouw voor de KRO-NCRV een nieuw programma over partnergeweld. Dat is de serie ‘Fatale Liefde’. Die vanaf 3 mei te zien op NPO 3.  Een erg serieus topic en een grote switch voor Olcay. Een die haar wel erg sip doet kijken. Als ze hier maar weer bovenop komt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!