Oktoberfest: ook voor Duitse Dames

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Oktoberfest vrouwen bier

Wat letterlijk en figuurlijk begon als worstenfestijn wordt steeds toegankelijker voor vrouwen!

Het staat op de bucketlist van elke man: minstens één keer het beroemde en beruchte Oktoberfest in München bezoeken. Twee weken (of gewoon ’n weekendje, het is maar hoe lang je het uithoudt!) lang bier drinken met je vrienden, buren of wildvreemden terwijl je meelalt met schlagermuziek en geniet van ’n goedgebraden curryworst. Je begint ’s ochtends met je eerste pul, en loopt/kruipt pas in de late uurtjes weer de biertent uit. Of niet, de volgende morgen begint het feest namelijk alweer vroeg!

Emancipatie is top

Eén van de leukste Oktoberfest-ontwikkelingen van de afgelopen jaren is dat het festival steeds populairder lijkt te worden onder de vrouwen! Was het vroeger nogal een (curry)worstenfestijn, zie je nu steeds meer vrouwen hun mannetje staan aan die lange houten tafels. Op het gebied van dit soort emancipatie lopen onze oosterburen dus voor. En het mooie aan Duitse dames: die drinken lekker door! Dat maakt het hele geheel niet alleen ’n stuk gezelliger, maar ook véél prettiger voor het oog. De dirndl-dresscode is namelijk heilig. Bier en dus, zo ver het oog reikt! Nóg een voordeel: vrouwen hebben iets vaker de neiging om hun Oktoberfest-hoogtepunten met de rest van de wereld te delen via social media. Vandaar onderstaande rits dikke dirndl decolletés. Richtig genießen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!