Oktoberfest: ook voor Duitse Dames

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Oktoberfest vrouwen bier

Wat letterlijk en figuurlijk begon als worstenfestijn wordt steeds toegankelijker voor vrouwen!

Het staat op de bucketlist van elke man: minstens één keer het beroemde en beruchte Oktoberfest in München bezoeken. Twee weken (of gewoon ’n weekendje, het is maar hoe lang je het uithoudt!) lang bier drinken met je vrienden, buren of wildvreemden terwijl je meelalt met schlagermuziek en geniet van ’n goedgebraden curryworst. Je begint ’s ochtends met je eerste pul, en loopt/kruipt pas in de late uurtjes weer de biertent uit. Of niet, de volgende morgen begint het feest namelijk alweer vroeg!

Emancipatie is top

Eén van de leukste Oktoberfest-ontwikkelingen van de afgelopen jaren is dat het festival steeds populairder lijkt te worden onder de vrouwen! Was het vroeger nogal een (curry)worstenfestijn, zie je nu steeds meer vrouwen hun mannetje staan aan die lange houten tafels. Op het gebied van dit soort emancipatie lopen onze oosterburen dus voor. En het mooie aan Duitse dames: die drinken lekker door! Dat maakt het hele geheel niet alleen ’n stuk gezelliger, maar ook véél prettiger voor het oog. De dirndl-dresscode is namelijk heilig. Bier en t****n dus, zo ver het oog reikt! Nóg een voordeel: vrouwen hebben iets vaker de neiging om hun Oktoberfest-hoogtepunten met de rest van de wereld te delen via social media. Vandaar onderstaande rits dikke dirndl decolletés. Richtig genießen!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten