Oktoberfest: ook voor Duitse Dames

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Oktoberfest vrouwen bier

Wat letterlijk en figuurlijk begon als worstenfestijn wordt steeds toegankelijker voor vrouwen!

Het staat op de bucketlist van elke man: minstens één keer het beroemde en beruchte Oktoberfest in München bezoeken. Twee weken (of gewoon ’n weekendje, het is maar hoe lang je het uithoudt!) lang bier drinken met je vrienden, buren of wildvreemden terwijl je meelalt met schlagermuziek en geniet van ’n goedgebraden curryworst. Je begint ’s ochtends met je eerste pul, en loopt/kruipt pas in de late uurtjes weer de biertent uit. Of niet, de volgende morgen begint het feest namelijk alweer vroeg!

Emancipatie is top

Eén van de leukste Oktoberfest-ontwikkelingen van de afgelopen jaren is dat het festival steeds populairder lijkt te worden onder de vrouwen! Was het vroeger nogal een (curry)worstenfestijn, zie je nu steeds meer vrouwen hun mannetje staan aan die lange houten tafels. Op het gebied van dit soort emancipatie lopen onze oosterburen dus voor. En het mooie aan Duitse dames: die drinken lekker door! Dat maakt het hele geheel niet alleen ’n stuk gezelliger, maar ook véél prettiger voor het oog. De dirndl-dresscode is namelijk heilig. Bier en t****n dus, zo ver het oog reikt! Nóg een voordeel: vrouwen hebben iets vaker de neiging om hun Oktoberfest-hoogtepunten met de rest van de wereld te delen via social media. Vandaar onderstaande rits dikke dirndl decolletés. Richtig genießen!

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.