OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa, Amy en Shelley lieten vorige week zien dat ze hun Home Isolation Versions ook in grotere setting konden spelen. Voor hun nieuwste medley gaat OG3NE echter weer voor ’n uitgeklede versie. Het breken van een hart gaat makkelijker onder akoestische begeleiding. Veel intiemer. Gelukkig doen ze binnenkort ook een poging om dat gebroken hart weer te lijmen…

Wie is hier uien aan het snijden? De meiden van OG3NE hebben deze week een emotionele heartbreak-editie van hun Home Isolation Versions gemaakt. Drie songs over hartenzeer, gezongen door drie beeldschone hartenbrekers. Je kunt je tranen snel weer drogen, want binnenkort maken Lisa, Amy en Shelley het goed: ze komen met een corona-concert op speciale locatie!

Lees ook: ‘Shelley Vol is leukste OG3NE-zusje’

‘Uitgeklede’ Lisa, Amy en Shelley spelen met je hart

Unbreak My Heart, Emotions en Just Give Me A Reason – drie breakupsongs van formaat. Die blazerssectie en bombastische band van vorige week kon uit het raam voor deze , uitgeklede medley van covers. Probeer die tranen maar tegen te houden terwijl je Lisa, Amy en Shelley ziet en hoort zingen. Zeker als je bedenkt dat ze alle drie bezet zijn. Het leven is niet eerlijk. Toch willen de zusjes binnenkort iets terug gaan doen. Met een net zo coronaconcert gaat OG3NE je gebroken hart weer proberen te lijmen.

Coronaproof podium voor OG3NE

Omdat hun Home Isolation Versions zo’n enorme hit zijn hebben de meiden van OG3NE besloten een volwaardig concert neer te zetten. Op 17 mei gaat het gebeuren. Er is speciaal voor de veiligheid een volledig coronaproof podium gebouwd. Amy behoort tot de risicogroep, dus willen de zusjes voorzichtig zijn. Het publiek mag dus vanuit huis genieten van dit concert, dat ongeveer een uur zal duren. Alle populaire Home Isolation Versions komen langs, dus ook die van Queen, die een paar weken geleden viral ging. Kaartjes zijn online te koop.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.