OG3NE laat verleidelijke kant zien op Kerst foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dames van OG3NE hebben een nieuwe, aanlokkelijke kant van zichzelf laten zien. Blijkbaar doen de feestdagen iets magisch met Lisa, Amy en Shelley Vol.

De zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol geven ons vaker een warm gevoel maar door deze foto laten ze ons al helemaal in de stemming komen. Kerst is de tijd van het jaar waarbij de zussen van OG3NE hun moment pakken. De prachtige op elkaar afgestemde klanken van het trio zorgt ervoor dat elk kerstnummer nóg magischer wordt. Daarom is dit dé tijd van het jaar voor Lisa Vol, Amy Vol en Shelley Vol. Om hun fans nog meer te verwennen dit najaar deden de zussen een feestelijke aankondiging. Niet alleen van de aankondiging kregen haar volgers het warm, de dames plaatste ook nog een foto bij de mededeling…

Lisa, Amy en Shelley zijn de nieuwe kerstelfjes van Sky Radio

Degene die houden van een magische kerst hebben dit jaar extra veel geluk. Wie het Instagram account van OG3NE in de gaten heeft gehouden weet dat het deze kerst feest is op de radio. De zussen lieten namelijk weten dat ze dit jaar samenwerken met Sky Radio. Het radiostation staat bekend om hun kerstradio rondom de feestdagen en OG3NE sluit daar natuurlijk perfect op aan. Lisa, Amy en Shelley hebben dit jaar de kerstjingles voor Sky Radio ingezongen. Ook kondigen de dames een eigen kerstsingle aan genaamd ‘Christmas On My Doorstep’. Als kers op de taart liet OG3NE weten dat ze met een Engels productieteam de speciale kerstsingle ‘Coming Home With Santa’ uitbrengen. Ze hebben dus echt uitgepakt dit jaar! De dames maken ons wel erg benieuwd en brengen hun fans al helemaal in de kerststemming.

Lees ook: Lisa Vol toont jurk op onvergetelijke foto

OG3NE brengt je in de stemming met deze foto

Blijkbaar gaat de knop van de drie zussen om rond de feestdagen. Op de tweede foto van het Instagram bericht hierboven vallen de opmerkelijke jurkjes van Lisa, Amy en Shelley gelijk op. Shelley draagt een prachtige lange rode jurk met grote rode oorbellen en Amy valt gelijk op door haar rode lippen. Ook zij draagt een rode jurk, maar Amy’s jurk is een stukje korter en heeft kant op het bovenste gedeelte van de jurk. Lisa heeft net zoals Amy de haren in de krul gezet en draagt (erg verrassend) ook een rode jurk. Het jurkje van Lisa is al erg kort en heeft ook nog een aan de zijkant, erg dus… Zo zien we de drie zussen niet heel vaak, maar dat zouden we wel graag willen. De feestdagen zorgen ervoor dat de dames ons helemaal betoveren dit jaar.

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE blazen radioluisteraars omver

Lisa, Amy en Shelley trapte de kerst af met een prachtige studiosessie bij Sky Radio van ‘Coming Home With Santa’. Het speciale Sky kerstnummer klinkt lekker vrolijk en zou nog wel eens een kersthit kunnen worden dit jaar. De luisteraars worden gelijk in de stemming gebracht en iedereen reageert positief op het nummer. Het eerste studio-optreden van OG3NE beloofd dus al heel veel goeds en we kunnen nu niet wachten om er meer van te horen. Gelukkig kunnen we de komende tijd nog vaak genoeg van de kerstjingles van de zangeressen genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.