Oeps: Tanja Jess laat op wijdbeense foto in badkleding nét iets te veel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tanja Jess wat doe u nu? De blondine zit zo goed in haar vel dat ze een hele reeks aan pikante kiekjes weggeeft in de meest rare posities op haar Instagram in badkleding! 

Tanja Jess laat zich helemaal gaan tijdens fotoshoot!

Oh, Tanja Jess! Wat doet ze nu weer? Het lijkt erop dat ze zich zo comfortabel en zelfverzekerd voelt dat ze een hele reeks aan Instagram-kiekjes deelt in badkleding! En we moeten toegeven, ze ziet er fantastisch uit! Het is moeilijk te geloven dat Tanja vroeger onzeker was over haar lichaam. Maar volgens haar jeugdherinneringen is dat wel het geval geweest. Gelukkig heeft ze nu de kracht gevonden om haar zelfbeeld te verbeteren en zichzelf te accepteren zoals ze is. En dat is duidelijk te zien in haar Instagram-foto’s! Met haar stralende glimlach en zelfverzekerde pose straalt ze als nooit tevoren. En het beste van alles is dat ze een positieve boodschap deelt met haar volgers. Ze zegt dat ze wenste dat ze eerder had beseft dat het niet nodig was om onzeker te zijn over haar lichaam. Ze had er toen al van moeten genieten!

Lees ook: Charly Luske wilt Dennis van Roddelpraat meppen na bedriegen Tanja Jess

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Tanja Jess doet onwijs lekker dansje

De blonde actrice Tanja Jess heeft de tijd van haar leven op vakantie! Ze heeft een prachtig huisje op de kop weten te tikken om in te verblijven gedurende haar vakantie in Rhodos, Griekenland. En dat is duidelijk te zien in haar nieuwste Instagram-video, waarin ze een onwijs lekker dansje doet op de rand van het zwembad. Met de prachtige blauwe lucht op de achtergrond en de zee op de horizon, lijkt het wel alsof Tanja de hoofdrol speelt in haar eigen muziekvideo. En eerlijk is eerlijk, ze kan behoorlijk goed dansen! Haar soepele bewegingen en vrolijke uitstraling maken het moeilijk om niet mee te dansen vanuit je eigen huiskamer. Maar het allerbelangrijkste is dat Tanja geniet van haar vakantie en alle prachtige dingen die het te bieden heeft. Het is geweldig om Tanja zo te zien stralen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Yoga oefeningen samen met Tanja Jess

Tanja Jess heeft een een nieuwe hobby heeft gevonden, namelijk yoga! En ze deelt haar passie maar al te graag met haar volgers op Instagram. In een recente video laat ze zien hoe ze haar favoriete yoga-oefeningen doet, en het is duidelijk dat ze er helemaal in opgaat. Terwijl ze haar lichaam in allerlei bochten wringt en haar spieren oprekt, lijkt Tanja volledig zen te zijn. En dat is niet zo gek, want yoga staat bekend om zijn kalmerende werking op zowel lichaam als geest. De meesten van ons zouden er waarschijnlijk uitzien als een geknoopte slang als we dezelfde oefeningen zouden proberen! Gelukkig deelt Tanja niet alleen haar oefeningen, maar ook haar tips en tricks om ze goed uit te voeren. Zo kunnen haar volgers ook proberen om hun lichaam en geest in balans te brengen met behulp van yoga. En wie weet, misschien kunnen we dan ook net zo flexibel en zen worden als Tanja!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...