Charly Luske wilt Dennis van Roddelpraat meppen na bedriegen Tanja Jess

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dennis Schouten en Jan Roos vertellen nog wel eens een juicy nieuwtje in hun roddelprogramma Roddelpraat. Deze keer ging dit over Charly Luske die zijn vrouw Tanja Jess meerdere malen zou hebben bedrogen. Vanwege deze scoop slaapt Dennis voorlopig niet in zijn eigen nest want hij is flink bedreigd door Charly na het lekken van dit nieuws…

Charly Luske bedriegt zijn vrouw Tanja Jess

In de uitzending van Roddelpraat is bekend gemaakt dat zanger en acteur Charly Luske geen braverik is. Hij zou met (jongere) vrouwen hebben afgesproken en hebben voorgesteld of ze met hem mee wilden naar een hotelkamer. Nadat deze bom was gedropt kwamen er, zoals dat wel vaker gaat tegenwoordig, nog veel meer verhalen binnen van vrouwen die zich herkenden in dit versiergedrag van Charly.

Meerdere verhalen bevestigen het vreemdgaan van Charly Luske

Via Juicechannel delen verschillende dames hun ervaringen met Charly Luske in het verleden. Zo zou hij al jaren geleden bezig zijn geweest met het versturen van foto’s naar vrouwen en daar ook om vragen bij hen. Er zijn volgens Roddelpraat Whatsapp gesprekken waarin hij spraakberichten stuurt naar vrouwen. Hij zou toen ook al vrouwen op zijn hotelkamer tijdens het programma Wie is de reisleider hebben gehad en had alleen interesse in de vrouwelijke deelnemers. In een video die gedeeld is door Juicechannel is ook nog te zien dat dames met hem op een hotelkamer zitten en hij eten voor ze wilt bestellen. De vraag naar een hotelkamer-date stelt Charly regelmatig aan vrouwen bijkt uit verschillende bronnen. Hij zou zelfs tegen dames gezegd hebben een in een open relatie te zitten met Tanja Jess. Alleen daar was Tanja zelf niet van op de hoogte…

Roddelpraat maakt BN’er huwelijk kapot

Nu Roddelpraat met de primeur is gekomen hebben ze een huwelijk kapot gemaakt. Ze hebben in hun uitzending een telefoongesprek met Charly zelf laten horen waarin hij emotioneel reageert op het feit dat Dennis en Jan dit bekend gaan maken. De presentatoren zijn er door deze reactie nooit op teruggekomen om het misschien niet uit te zenden en dit heeft geleid tot veel kritiek. Veel reacties gaan erover dat het telefoongesprek met een huilende Charly Luske aan de lijn te ver gaat. Ook hoe Dennis Schouten en Jan Roos vervolgens lachend reageren op het afspelen van dit fragment wordt gezien als enorm respectloos. Anderen (fans van het programma) vinden het juist terecht dat Charly op deze manier op zijn plek wordt gezet.

Dennis Schouten ernstig bedreigd

Nadat dit nieuws naar buiten is gebracht heeft Charly via anderen laten weten de neiging te hebben Dennis Schouten iets aan te doen. Deze bedreigingen neemt Dennis Schouten erg serieus en hij heeft hiertegen veiligheidsmaatregelen getroffen. Hij heeft daarnaast op Instagram erbij gedeeld dat hij wilt dat Charly goed nadenkt voordat hij iets stoms wilt gaan doen, want hij brengt zichzelf er alleen maar meer mee in de problemen. Dennis zit ergens ondergedoken, en zal voorlopig niet terug naar zijn eigen woning keren. Op de website van Roddelpraat staat zelfs dat Dennis vanwege de verregaande dreigementen naar het buitenland is vertrokken.

Tanja Jess geeft gedrag van haar man Charly Luske toe op Instagram

Naast de onbekende kritieken heeft ook Tanja Jess gereageerd op de uitzending via een Instagram post. Ze zegt het een vreselijk programma te vinden, maar toen ze hoorde dat zij en haar man Charly het onderwerp zouden worden moest ze het toch kijken. De actrice is enorm geschrokken van wat er allemaal is verteld. Ze geeft echter wel toe dat ze al op de hoogte was van het gedrag van Charly Luske. Zo schrijft Tanja: “Charly laat problematisch gedrag zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt is problematiek waar hij al langer mee worstelt. Ik ben op de hoogte van zijn issues.” Daarnaast schrijft Tanja dat ze al langer hulp krijgen hiervoor. Het volledige statement van Charly’s vrouw lees je hieronder:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.