OEPS: feestende Lisa Vol van OG3NE worstelt met jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat oud & nieuw dit jaar met minder mensen gevierd mocht worden mocht de pret in het huis van Lisa Vol niet drukken! De OG3NE-zangeres ging onbezorgd los deze jaarwisseling…

Tijdens oud & nieuw drinken we om het oude jaar te vergeten. Deze jaarwisseling vloeide de drank in veel huizen dus rijkelijk. Ook bij Lisa Vol (OG3NE) thuis werd er flink doorgezakt. De zangeres bouwde ook zonder genodigden een succesvol feestje. Zo eentje waarvan je de volgende ochtend weinig kan herinneren. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees ook: OG3NE ‘negeert’ lockdown wéér!

Jurkje van Lisa Vol kruipt (omhoog) het nieuwe jaar in

Terwijl Lisa Vol van OG3NE op ‘chaotische’ wijze het nieuwe jaar in kroop, besloot haar feestjurk hetzelfde te doen. Tijdens een sessie oudhollands ‘paardjerijden’ ging het qua garderobe eventjes mis. Oeps! Onderstaand kiekje is dus niet geschikt voor kinderen, vindt ook Lisa zelf…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.