OEPS: Britt Scholte heeft het koud zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laten we zeggen dat voormalig GTST-actrice Britt Scholte niet bepaald gekleed was op een graadje of -1. 

Sinds haar vertrek bij Goede Tijden, Slechte Tijden plaatst actrice Britt Scholte bijna dagelijks een leuk kiekje van zichzelf op Instagram. Iets dat het vertrek van de goedlachse Britt bij GTST iets dragelijker maakt voor de vele Britt-fans onder ons.

Britt Scholte vergeet een broek aan te trekken

Staat dat er echt? Het antwoord is ja. Britt Scholte is op haar meest recente Instagramkiekje, waarvan we de link zo zullen toevoegen, écht vergeten om een broek aan te trekken. Zo schrijft ze bij de foto: ”Note to myself: het is echt veel te koud om geen broek aan te doen”. Daarnaast ging ze verder met: ”Another note to myself: awkward lachjes zijn ook lachjes”. Maak je niet druk Britt, aan dat ‘awkward’ lachje heeft vast niemand zich gestoord!

Bekijk de foto van Britt hier!

Britt Scholte trekt vaker ’te koude’ outfits aan

Ja echt, de brave Britt Scholte heeft al eens vaker een ‘ongepaste’ outfit gedeeld met haar vele Instagramvolgers. Sterker nog: we schreven er zelfs een artikeltje over.

Lees verder: WOW: Britt Scholte trekt ‘te koude’ outfit aan

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.