Lisa van OG3NE wordt bedolven onder complimentjes voor deze prachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is met haar zussen en tevens collega’s van de meidengroep OG3NE te vinden in België. Naast haar zussen heeft Lisa ook een vrolijke glimlach en nog vrolijker nieuws meegebracht naar het zuiden. 

Lisa Vol is voor een zogeheten promo-dag in België. Naast dat de zussen van OG3NE erg populair zijn in Nederland hebben ze de aspiratie om ook bij de zuiderburen aan de slag te gaan. Of eigenlijk, nog vaker aan de slag te gaan. Ook de Belgen zijn bekend met het fenomeen OG3NE en velen kennen de zusjes uit de Vol familie maar al te goed. Maar voor wie nog minder bekend met ze was is Lisa helemaal naar het zuiden gegaan. Met als doel ook die mensen de kans te geven OG3NE’s muziek te leren kennen. Dat gaat via de radio natuurlijk.

Lisa Vol promoot alleen?

Bij radio 2, een populair radiostation bij de Belgische buren, is de foto genomen als bewijs dat Lisa daadwerkelijk moeite heeft gedaan om haar groep te promoten. Maar er is meer dat ze laat weten. Naast de radio is het voltallige trio te zien op TV bij de Belgen. Ze zijn uitgenodigd bij het programma Herbert en het drietal staat ook nog is met een uitgebreid interview in Dé Krant van West-Vlaanderen. Eerst hebben ze voor de promo maar eens hun stemgeluid op de radio laten horen, maar ze hanteren dus verschillende formats om hun einddoel te bereiken. En als na dit weekend niet iedereen bekend is met de in Nederland zo succesvolle meidengroep? Dan gaan ze vast op tournee om zichzelf onder de aandacht te brengen.

Lisa snel weer herenigd

Ze staat, als uitzondering, alleen op de foto. Maar Lisa is gauw weer waar ze thuishoort natuurlijk. Bij haar zussen in Nederland. Of in ieder geval ergens weer met haar zussen samen. De drie zijn eigenlijk onafscheidelijk en delen alles met elkaar. Of er ooit nog een solo carrière volgt lijkt dus eigenlijk helemaal niet aan de orde, ondanks dat de foto nu wel alleen Lisa toont. Gelukkig maar, want aparte promoties en de extra concurrentie, daar zit niemand op te wachten.

OG3NE gaat Nederlandstalig 

De van oorsprong Dordtse zussen Lisa, Amy en Shelley zijn dus weer lekker druk. Wel zo fijn na een periode stilstand door een zekere pandemie. Na twee jaar weer vol toeren en internationalisering lijkt de planning voor dit jaar. De zusjes van OG3NE hebben al twee tours op de planning. Eentje is nog in het Engels, zoals iedereen gewend is. Maar, waarschijnlijk om een breder publiek aan te spreken is de tweede tour volledig in het Nederlands gezongen. In die tweede tour laten ze materiaal van Nederlandse artiesten horen en hun eigen nieuwe liedjes van Nederlandse bodem. Die hebben ze tijdens de corona verveling maar geschreven voor het geval dat. Of ze ook van plan zijn in het Vlaams door de microfoon hun keelgeluid te laten horen is echter nog onzeker. Eerst even de promotie aankijken of deze slaagt.

Harmonieuze zussen wachten af

Met hun Engelstalige ‘Sweet Harmony’-tour, de Nederlandse tour ‘Samen uit, samen thuis’ en de Belgische promotie lijkt een succesvolle, internationale carrière een kwestie van tijd. Het duurt nog even voor het effect merkbaar is van alle moeite maar als alles lukt lijkt 2022 nu al een succesvol jaar voor de drie. Na twee jaar stilstand is dat ook wel erg fijn. Het geld komt niet vanzelf binnen, vooral niet als artiest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...