Oelala: Sensi Lowe deelt video van meest verleidelijke kerstclip ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sensi Lowe weet precies hoe ze elke man moet verleiden met deze ontzettend spannende videoclip!

Topzware Sensi Lowe deelt mega sensuele video met volgers

Je kunt Sensi Lowe herkennen van een aantal mediaplatformen. Zo was ze bij Voetbal Inside, nu bekend als Vanaag Inside, een tijdje barvrouw en bracht ze wel eens dingen naar de tafel wanneer dat nodig was. Ook heeft ze voor de camera gestaan met de PowNews microfoon. Intussen heeft ze 58,2 duizend volgers op Instagram en staat ze bekend om haar enorme voorgevel. Daar slaat ’topzwaar’ dan ook op, haar enorme bos hout voor de deur. Nu de kerstperiode eraan komt, is Sensi gelijk helemaal in de sferen van de feestdagen. Sinterklaas is nog maar nét voorbij of alle kerstvideo’s komen overal tevoorschijn. Lang geleden heeft Sensi een ontzettend foute, maar heerlijke kerstvideo gemaakt met de Nederlandse versie van het nummer Santa baby van Eartha Kitt. Het liedje gaat over hoe Sensi heel graag wil dat de kerstman weer langskomt omdat ze zich zo alleen voelt. De gehele video draagt ze allemaal korte en laag uitgesneden jurkjes en kleine outfitjes. Het is een hele bom van sensuele beelden met een kerstthema. Heerlijk weer Sensi!

Sensi Lowe deelt ondeugende foto met flink inkijkje

Sensi Lowe is een geweldig mooie vrouw. Daar kun je niet omheen. Waar je nog meer niet omheen kan is haar enorme voorkant. De blondine is daarmee dan ook snel bekend geworden. Bij VI maakten de heren aan tafel al snel kennis met haar twee flinke jongens. Hans Kraay Jr. stond al eens oog in oog met de twee dames en stamelde: “Leuk jullie te ontmoeten.” Sensi Lowe weet hartstikke goed wat haar twee grote pluspunten zijn en weet daarmee dan ook haar volgers helemaal omver te blazen. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram die ze een beetje van boven had genomen. In een ontzettend strak en heel laag topje poseert ze verleidelijk voor de camera. Ze kijkt je bijna direct aan op de foto met een ondeugende blik. Iedereen reageert superpositief op de foto. Overal zie je hartjes en lovende emoji’s voorbij komen in de reacties. Veel van haar volgers hebben duidelijk ook zin in de kerst en reageren enthousiast bij het zien van de kerstlichtjes op de achtergrond.
Nietsvermoedende Sensi Lowe poseert lachend in opengescheurd jurkje

Onlangs vertelde Sensi op haar Instagram dat ze naar een geweldige film première is geweest. Ze ging naar een film over mensen die vallen op hetzelfde geslacht in landen en gebieden waar dit niet wordt geaccepteerd. De blondine is al elf jaar lang vrienden met de regisseur en ze is ontzettend trots op hem. Ze plaatst een foto op haar sociale media in een prachtige jurk om de première te vieren. De jurk is lekker laag uitgesneden en haar been steekt er heerlijk onderuit. Halverwege is de jurk namelijk open gesplit. De prachtige Sensi ziet er wederom heerlijk uit in het lekker strakke en open jurkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.