Oelala: Sensi Lowe deelt video van meest verleidelijke kerstclip ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sensi Lowe weet precies hoe ze elke man moet verleiden met deze ontzettend spannende videoclip!

Topzware Sensi Lowe deelt mega sensuele video met volgers

Je kunt Sensi Lowe herkennen van een aantal mediaplatformen. Zo was ze bij Voetbal Inside, nu bekend als Vanaag Inside, een tijdje barvrouw en bracht ze wel eens dingen naar de tafel wanneer dat nodig was. Ook heeft ze voor de camera gestaan met de PowNews microfoon. Intussen heeft ze 58,2 duizend volgers op Instagram en staat ze bekend om haar enorme voorgevel. Daar slaat ’topzwaar’ dan ook op, haar enorme bos hout voor de deur. Nu de kerstperiode eraan komt, is Sensi gelijk helemaal in de sferen van de feestdagen. Sinterklaas is nog maar nét voorbij of alle kerstvideo’s komen overal tevoorschijn. Lang geleden heeft Sensi een ontzettend foute, maar heerlijke kerstvideo gemaakt met de Nederlandse versie van het nummer Santa baby van Eartha Kitt. Het liedje gaat over hoe Sensi heel graag wil dat de kerstman weer langskomt omdat ze zich zo alleen voelt. De gehele video draagt ze allemaal korte en laag uitgesneden jurkjes en kleine outfitjes. Het is een hele bom van sensuele beelden met een kerstthema. Heerlijk weer Sensi!

Sensi Lowe deelt ondeugende foto met flink inkijkje

Sensi Lowe is een geweldig mooie vrouw. Daar kun je niet omheen. Waar je nog meer niet omheen kan is haar enorme voorkant. De blondine is daarmee dan ook snel bekend geworden. Bij VI maakten de heren aan tafel al snel kennis met haar twee flinke jongens. Hans Kraay Jr. stond al eens oog in oog met de twee dames en stamelde: “Leuk jullie te ontmoeten.” Sensi Lowe weet hartstikke goed wat haar twee grote pluspunten zijn en weet daarmee dan ook haar volgers helemaal omver te blazen. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram die ze een beetje van boven had genomen. In een ontzettend strak en heel laag topje poseert ze verleidelijk voor de camera. Ze kijkt je bijna direct aan op de foto met een ondeugende blik. Iedereen reageert superpositief op de foto. Overal zie je hartjes en lovende emoji’s voorbij komen in de reacties. Veel van haar volgers hebben duidelijk ook zin in de kerst en reageren enthousiast bij het zien van de kerstlichtjes op de achtergrond.
Nietsvermoedende Sensi Lowe poseert lachend in opengescheurd jurkje

Onlangs vertelde Sensi op haar Instagram dat ze naar een geweldige film première is geweest. Ze ging naar een film over mensen die vallen op hetzelfde geslacht in landen en gebieden waar dit niet wordt geaccepteerd. De blondine is al elf jaar lang vrienden met de regisseur en ze is ontzettend trots op hem. Ze plaatst een foto op haar sociale media in een prachtige jurk om de première te vieren. De jurk is lekker laag uitgesneden en haar been steekt er heerlijk onderuit. Halverwege is de jurk namelijk open gesplit. De prachtige Sensi ziet er wederom heerlijk uit in het lekker strakke en open jurkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!