Oelala: Bente maakt dankzij Het Perfecte Plaatje de beste pikante slaapkamerfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bente lijkt altijd zo ontzettend onschuldig, maar na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje blijkt dat toch wel even anders te zijn…

Bente Fokkens leert wijze les bij Het Perfecte Plaatje

Bij het lopende seizoen van Het Perfecte Plaatje is Bente Fokkens één van de deelnemers. De deelnemers krijgen per aflevering verschillende opdrachten waarbij ze iets of iemand moeten fotograferen in verschillende thema’s of omstandigheden. Na elke aflevering krijgen de deelnemers punten en degene met de laagste score moet helaas het programma verlaten. Elk seizoen komt er altijd één opdracht terug. Dat is de opdracht waarbij de deelnemers iemand zonder kleding moeten fotograferen. De opdracht kwam dus dit seizoen weer voorbij. Deze keer schoot de zangeres helaas tekort. Ze kreeg niet voldoende punten en was de afvaller van de aflevering. William Rutte, één van de jury leden van het programma, maakt een video van wat er direct na de aflevering gebeurt. Veel mensen staan te huilen, waaronder Bente: “Ik heb voor het eerst gejankt op tv”, is de eerst reactie van Bente als ze de camera ziet. William vraagt haar of ze blijft fotograferen, waar Bente op haar beurt op reageert: “Ja, ik weet hoe ik nu nóg mooiere pikante foto’s naar mijn vriend kan sturen.” William lacht en waarschuwt haar voor de juicechannels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Bente Fokkens reist het hele land af

De prachtige zangeres Bente Fokkens kondigde onlangs aan dat ze weer op tour mag. Met hoeveel enthousiasme ze het zegt, klinkt het alsof ze er héél veel zin in heeft. Samen met haar band, de Bibaboykie Band, reist ze heel Nederland af om haar liedjes overal te mogen zingen. Op haar Instagram plaatst ze een agenda van waar ze optreedt. Ze reist niet alleen door het land, maar speelt ook een show, haar laatste, in Antwerpen, België. Ze start 4 februari in Den Haag. Vervolgens reist ze door naar Utrecht op de 11e en op de 24ste staat ze in Rotterdam. De dag erna treedt ze op in Tilburg. 10 maart is ze te zien in Groningen en dan 11 maart in Amsterdam. Vervolgens sluit ze dus op 1 april haar show af in Antwerpen, België. Klinkt als een vol programma! In het bijschrift nodigt ze haar fans uit om een kaartje te kopen en laat ze weten dat ze het leuk zou vinden als ze erbij zouden zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@bente_mf)

Meau en Bente zingen nieuwe nummer live op Instagram

Kort geleden is het nieuwe nummer van de zangeressen Bente en Meau, Als Geen Ander, uitgekomen. Bente plaatst een deel van de videoclip op haar Instagram. De video is best schokkend ondanks dat het liedje erg lief is. Bente heeft namelijk een bebloed gezicht en verband over haar neus. Kort geleden heeft ze een teaser op haar Instagram gezet van dit liedje waar zij en Meau samen op de bank zitten en zichzelf opnemen terwijl ze het liedje aan het zingen zijn. Het klinkt, zoals we gewend zijn van alle twee de dames, prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@bente_mf)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.