OEH: Davina Michelle deelt spannend nieuwtje met volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle deelde vrijdagavond een spannend nieuwtje met haar Instagramvolgers!

Net als veel andere entertainers heeft Davina Michelle het de laatste tijd toch wat minder druk dan normaal gesproken. Natuurlijk boekt ze flinke successen met haar album My Own World, maar zonder grote optredens heeft de blondine het toch wat rustiger in de weekenden. Zo ook dit weekend. Davina deelde vrijdagavond namelijk een kiekje, waarop te zien is dat ze gewoon thuis aan het relaxen is.

(meer na deze afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I want new hair

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Zegt Davina Michelle gedag tegen haar blonde lokken?

Die vrije tijd heeft Davina Michelle blijkbaar aangepakt om eens goed na te denken over haar kapsel. Davina is haar iconische blonde lokken namelijk een beetje beu. Zo schrijft ze onder de foto: ‘I want new hair’. En dat is voor heel wat trouwe volgers toch wel even schrikken, aangezien ze de zangeres niet zonder haar iconische coupe kunnen voorstellen. Er zijn ook volgers bij die wel in zijn voor een verandering. Zo zijn er zelfs een paar bij die denken dat de zangeres voor een roze kapseltje gaat. 

Wat vinden jullie?

Moet Davina Michelle gedag zeggen tegen haar bekende blonde lokken, of is deze dame een stuk knapper als brunette?

[poll id=”63″]

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten