OEH: Davina Michelle deelt spannend nieuwtje met volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle deelde vrijdagavond een spannend nieuwtje met haar Instagramvolgers!

Net als veel andere entertainers heeft Davina Michelle het de laatste tijd toch wat minder druk dan normaal gesproken. Natuurlijk boekt ze flinke successen met haar album My Own World, maar zonder grote optredens heeft de blondine het toch wat rustiger in de weekenden. Zo ook dit weekend. Davina deelde vrijdagavond namelijk een kiekje, waarop te zien is dat ze gewoon thuis aan het relaxen is.

(meer na deze afbeelding)

Zegt Davina Michelle gedag tegen haar blonde lokken?

Die vrije tijd heeft Davina Michelle blijkbaar aangepakt om eens goed na te denken over haar kapsel. Davina is haar iconische blonde lokken namelijk een beetje beu. Zo schrijft ze onder de foto: ‘I want new hair’. En dat is voor heel wat trouwe volgers toch wel even schrikken, aangezien ze de zangeres niet zonder haar iconische coupe kunnen voorstellen. Er zijn ook volgers bij die wel in zijn voor een verandering. Zo zijn er zelfs een paar bij die denken dat de zangeres voor een roze kapseltje gaat. 

Wat vinden jullie?

Moet Davina Michelle gedag zeggen tegen haar bekende blonde lokken, of is deze dame een stuk knapper als brunette?

[poll id=”63″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!