Nu op Netflix (Juni): Transformers, Indiana Jones en Kristen Stewart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een nieuwe maand, een nieuwe golf aan verse Netflix-releases! Wat dacht je van een flinke portie ouderwets mannenvermaak? Of anderhalf uur lang genieten van Kristen Stewart en Charlize Theron? Popcorn klaar? Streamen maar!

Transformers: Age of Extinction

Elk jochie sliep vroeger onder een Transformers-dekbed. Op jonge leeftijd maakten deze razendsnelle autobots (half voertuig, half vechtende robots) al een verpletterende indruk op ons eenvoudige mannenbrein, en daar is in de loop der jaren weinig aan veranderd. Age of Extinction, het vierde deel in de Transformers-filmreeks, staat op dit moment helaas nog zonder de eerdere of latere delen op Netflix. Op zichzelf staand is ie toch goed voor véél ouderwets popcornvermaak.

Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark

Wie kent ‘m niet: dat beroemde shot van het smeltende hoofd van de Duitse slechterik in Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark. Een heerlijke film voor de avonturiers onder ons. Bovendien is deze eerste Indiana Jones-film een ideale manier om toch nog ‘op vakantie’ te gaan. Geen verkeerde bestemming, Egypte. Hoewel je voor een rustige trip beter uit de buurt van Indy kan blijven. Ook The Temple of Doom, de tweede film in de reeks, staat nu op de Nederlandse Netflix.

Snow White & The Huntsman

Fans van Kristen Stewart opgelet: Snow White & the Huntsman is vanaf nu op Netflix Nederland te zien! In deze alternatieve vertelling van het Grimm-sprookje is Sneeuwwitje geen suffe slaapster, maar een knappe killer! De beeldschone Charlize Theron speelt de boze koningin, maar onze aandacht gaat natuurlijk vooral uit naar Kristen Stewart, die de hoofdrol voor haar rekening neemt. Dat zelfs de getrouwde regisseur tijdens de opnames niet met z’n tengels van Kristen af kon blijven zegt genoeg. Deze wil je zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...