NOS-verslaggever wordt volledig afgebrand tijdens Vandaag Inside Oranje: ‘Malle Eppie’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Bij Vandaag Inside zijn de mannen in een kritische bui en branden ze een NOS-verslaggever compleet af. Ze kunnen er hard om lachen!

Nico Dijkshoorn: Jeroen Stekelenburg lacht keihard om niets

Jeroen Stekelenburg is volgens Nico Dijkshoorn een sukkelige verslaggever. Dit komt mede doordat Jeroen tijdens de persconferentie aparte vragen stelt. Hij heeft niks te vertellen volgens Nico. Jeroen vraagt aan Dumpfries of hij een liesexpert heeft laten in vliegen vanwege zijn blessure. Volgens Dumpfries is dit helemaal niet waar. Hierna stelt Jeroen Memphis de vraag hoe hij het vindt in het hol van de leeuw. Jeroen duidt op het spanningsveld tussen Memphis en de media.

Volgens Memphis is hier geen sprake van. Jeroen stelt dus twee bewerende vragen die de spelers meteen ontkrachten! Er ontstaat dus een komische sfeer op deze persconferentie. Nico geeft toe dolle pret te hebben als hij Jeroen ziet op de televisie. Al vindt hij het wel lullig dat de NOS stelt dat er niks te beleven is in Wolfsburg. Dit is volgens Nico helemaal niet waar namelijk.

Bekijk het fragment hieronder!

Wilfred Genee: Zit je daar voor de NOS en gebeurd je dit

Lullig is het voor Jeroen Stekelenburg volgens Wilfred Genee. Hij bereidt zich goed voor en overkomt hem dit op een persconferentie en dan werkt hij ook nog voor de NOS. Johan Derksen neemt het wel op voor Jeroen. Johan vindt dat de spelers niet te benijden zijn, je kan ze niet betrappen op een zinnige opmerking. Hij zou dus ook niet weten wat hij zou kunnen vragen. Volgens Nico Dijkshoorn maakt dit het juist mooi, dat hij niks te vertellen heeft. Dit laat de eeuwige strijd weer zien tussen de Studio Fussball en Vandaag Inside. Vandaag Inside probeert toch telkens kritiek te leveren op het concurrente programma, zal dit komen door de hogere kijkcijfers deze tijden?

In een ander artikel schreven we al over deze lopende strijd. Bekijk het artikel hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!