Nooit meer koude handen met goede winterhandschoenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor velen is het een romantisch beeld, een mooie herfstwandeling door het bos of langs het strand. Daarna een gezellige bruine kroeg in om je op te warmen met een warme chocomel of kop soep. Voor veel mensen die last hebben van Raynaud is dit niet te doen omdat ze te veel last hebben van koude handen en niet naar buiten gaan in de winter.

Gelukkig is hier tegenwoordig een oplossing voor die eigenlijk alle problemen weg neemt. De verwarmde winterhandschoenen van Bertschat® zorgen ervoor dat de drager geen koude handen meer heeft. Doordat de handschoen op meerdere verschillende temperaturen ingesteld kan worden is het voor de drager altijd comfortabel. Daarnaast zijn er verschillende soorten handschoenen zodat voor alle doeleinden altijd wel een geschikt model is.

De dunste variant verwarmde winterhandschoen is de onderhandschoen. Dit is een model dat perfect geschikt is voor de mensen die tijdens het wandelen koude handen krijgen. De handschoen is lekker dun waardoor je wel veel bewegingsvrijheid hebt. De onderhandschoen komt in twee verschillende varianten, de single heating en de dual heating. Zoals de naam misschien al doet vermoeden verwarmd de single heating aan 1 kant van de hand (de bovenkant) en kan de dual heating beide zijden van de hand verwarmen. Naast dat de handschoen ideaal is om mee te wandelen is het in eerste instantie bedoeld als onderhandschoen voor tijdens het werken onder de werkhandschoen of onder de tijdens een motorrit onder de motorhandschoen. Ook bijvoorbeeld onder ene dikke wintersport handschoen kan de onderhandschoen gedragen worden. Omdat het zo dun is, is het de meest veelzijdige handschoen in het assortiment.

Naast de onderhandschoen heeft Bertschat® ook een gewone verwarmende winterhandschoen. Deze handschoen is gevoerd en wind en waterdicht. Door de Hipora® techniek is de handschoen ademend en de 3M Thinsulate zorgt voor de isolatie. Deze handschoen kan perfect gebruikt worden als reguliere winterhandschoen. Veel mensen gebruiken de handschoen dan ook om mee te gaan wintersporten maar ook bij andere buiten activiteiten zoals wandelen, fietsen, scooter of motor rijden blijven de handen lekker op temperatuur. Ook de winterhandschoen is beschikbaar in twee varianten, de single heating en de dual heating. Voor de mensen die liever wanten dragen, die zijn er ook in beide varianten. Het voordeel van een want is dat de handen net iets warmer blijven dan bij handschoenen.

Alle Bertschat® winterhandschoenen en wanten worden verwarmd door middel van een krachtige maar kleine batterij die makkelijk weggestopt wordt in het daarvoor bestemde opbergvakje op de handschoen. De batterij die met de onderhandschoen wordt meegeleverd is 2.200 mAh, de gewone handschoen en wanten worden standaard met de 2.600 mAh accu geleverd. Met deze batterij kunnen de handschoenen tot 8 uur verwarmen. Als dit niet genoeg is zijn er nog krachtiger accu’s beschikbaar maar zijn ook losse accu bij te bestellen zodat de handschoenen 2 keer zo lang kunnen verwarmen. Al deze artikelen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Comfort-Producten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.