Nog een ‘mooiste vrouw ter wereld’: Catriona Gray

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miss Universe Catriona Gray

Welke verkiezing moeten we eigenlijk geloven?

We dachten dat vorige week beslist werd wie zich een jaar de ‘mooiste vrouw ter wereld’ mag noemen. Maar dat was de Miss World-verkiezing, niet de Miss Universe-verkiezing! We snappen het verschil niet helemaal, maar het belangrijkste is dat het ‘universum’ sinds dit weekend nóg een mooi Mokkel met kroontje rijk is. Ze heet Catriona Gray, en vertegenwoordigt de Filipijnen!

‘Wij’ hadden trouwens ook in deze verkiezing een beeldschone troefkaart: Rahima Dirkse. Helaas werd ze net als haar Miss World-collega/concurrent(?) Leonie Hesselink al vroeg uitgeschakeld. Zoals je hieronder kan zien is winnares Catriona mooi, maar wij kijken toch iets liever naar Rahima…

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten