Nog een ‘mooiste vrouw ter wereld’: Catriona Gray

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miss Universe Catriona Gray

Welke verkiezing moeten we eigenlijk geloven?

We dachten dat vorige week beslist werd wie zich een jaar de ‘mooiste vrouw ter wereld’ mag noemen. Maar dat was de Miss World-verkiezing, niet de Miss Universe-verkiezing! We snappen het verschil niet helemaal, maar het belangrijkste is dat het ‘universum’ sinds dit weekend nóg een mooi Mokkel met kroontje rijk is. Ze heet Catriona Gray, en vertegenwoordigt de Filipijnen!

‘Wij’ hadden trouwens ook in deze verkiezing een beeldschone troefkaart: Rahima Dirkse. Helaas werd ze net als haar Miss World-collega/concurrent(?) Leonie Hesselink al vroeg uitgeschakeld. Zoals je hieronder kan zien is winnares Catriona mooi, maar wij kijken toch iets liever naar Rahima…

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.