Nog een ‘mooiste vrouw ter wereld’: Catriona Gray

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miss Universe Catriona Gray

Welke verkiezing moeten we eigenlijk geloven?

We dachten dat vorige week beslist werd wie zich een jaar de ‘mooiste vrouw ter wereld’ mag noemen. Maar dat was de Miss World-verkiezing, niet de Miss Universe-verkiezing! We snappen het verschil niet helemaal, maar het belangrijkste is dat het ‘universum’ sinds dit weekend nóg een mooi Mokkel met kroontje rijk is. Ze heet Catriona Gray, en vertegenwoordigt de Filipijnen!

‘Wij’ hadden trouwens ook in deze verkiezing een beeldschone troefkaart: Rahima Dirkse. Helaas werd ze net als haar Miss World-collega/concurrent(?) Leonie Hesselink al vroeg uitgeschakeld. Zoals je hieronder kan zien is winnares Catriona mooi, maar wij kijken toch iets liever naar Rahima…

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten