Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

Het topje van Noa van der Bij maakt iedereen blij

De meeste voetballers hebben een bloedmooie vriendin aan de haak geslagen en Cody Bakpo is zeker geen uitzondering. Ook deze speler gaat voor een knappe blondine, maar wel eentje met een goed stel hersens. Zo timmert Noa met verschillende banen en functies aan de weg en niet alleen als influencer of model, zoals sommige andere voetbalvrouwen. Beauty and brains dus, een goede combinatie voor Cody. Maar dat betekent niet dat Noa geen prachtige foto’s plaatst op haar Instagram. Zo was ze laatst te zien in een superstrak topje, waar haar vriend ongetwijfeld wild van is geworden. Niet alleen haar vriend trouwens, want haar volgers moeten de foto ook gewaardeerd hebben. Noa heeft met haar topje een hoop mensen heel erg blij gemaakt. Kijk zelf maar naar de foto van deze super knappe dame.

Lees ook: Noa van der Bij maakt Cody Gakpo gek met heerlijke foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa (@noavdbij)

Noa van der Bij heeft zeer verleidelijke blik op spannende foto

Behalve dat Noa van der Bij een ongelooflijk goed lichaam heeft, zegt haar blik ook meer dan duizend woorden. Ze weet met alleen haar ogen al honderden volgers compleet te verleiden. En dat is toch wel een bijzonder talent. Cody Gakpo mag maar van geluk spreken met zo’n knappe vriendin aan zijn zijde. Er zijn namelijk een hoop mannen die graag van plek met hem ruilen, en dan niet eens vanwege zijn voetbaltalent. De blik van Noa zorgt er voor dat de foto een spannend en mysterieus randje krijgt. Het is ook niet de eerste keer dat Noa weet te verrassen met een bijzonder knappe foto. Dat ging even geleden ook al goed toen ze een foto plaatste in een wel heel erg strak jurkje. En die beviel ook al heel erg goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa (@noavdbij)

Zonnige foto van Noa van der Bij doet mannen smelten

Noa van der Bij is hot. Dat kan je pas echt goed zien in foto’s als die hierboven. Als Noa in een heerlijk strak jurkje over de zonnige straten loopt dan voel je al dat je aan het smelten bent. De foto van de knappe blondine heeft zeker voor wat opschudding gezorgd, want elke man die ernaar keek werd spontaan verliefd. Cody Gakpo vindt het allemaal best. Aan het einde van de dag slaapt Noa gewoon bij hem, dus laat die mannen maar kijken. Hij speelt misschien op het hoogste niveau, maar Noa van der Bij is toch echt wel de beste prijs die Cody Gakpo ooit binnen gaat slepen. Met haar prachtige lichaam, verleidelijke blik en strakke outfits houdt Noa van der Bij iedereen in haar greep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa (@noavdbij)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!