Noa van der Bij maakt Cody Gakpo gek met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cody Gakpo boft maar! Zijn vriendin Noa van der Bij heeft een aantal verleidelijke kiekjes online gezet, speciaal voor de goede WK-prestaties van haar vriend!

Nu Cody Gakpo niet meer op pad is met het Nederlands elftal, mag hij eindelijk weer ongestraft alle tijd doorbrengen met zijn vriendin Noa van der Bij! Via Instagram deelt deze prachtige blondine verschillende verleidelijke kiekjes van haar vakantie met Cody Gakpo. De twee bevinden zich in Dubai! Althans, hij staat niet op de foto’s, maar met wie zou Noa anders op vakantie zijn?

Cody Gakpo in extase door intiem kiekje Noa van der Bij

Het Nederlands elftal ligt uit het WK, wat natuurlijk tot flink verdriet heeft geleidt bij de spelers en door het hele land. Maar nu het allemaal een beetje tot hun door is gedrongen, hebben de vriendinnen wel tijd om eindelijk tijd door te brengen met hun vriendjes en mannen. En daar lijken ze maar al te blij mee te zijn. Noa van der Bij deelt via Instagram verschillende kiekjes van haar intieme vakantie met Cody Gakpo, de twee bevinden zich in Dubai!

Op de foto’s is te zien hoe Noa van der Blij uitdagend poseert voor de camera, waar Cody Gakpo waarschijnlijk achter staat. Met een doorschijnend kort jurkje neemt de blondine verschillende poses aan. Het is duidelijk warm in Dubai, want de kleding van Noa liegt er niet om. Zo’n prachtige dame om zich heen kan de uit het veld geslagen Cody Gakpo op dit moment natuurlijk uitermate goed gebruiken!

Lees ook: Foto: Cody Gakpo heeft met Noa van der Bij allermooiste spelersvrouw van dit WK

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)

Noa van der Bij deelt intieme reeks van Qatar-ervaring

Noa van der Bij steunt haar vriend Cody Gakpo natuurlijk altijd, dus had de blondine ervoor gekozen om mee te reizen naar Qatar. Dit is niet zo gek, aangezien ze een stel WK-wedstrijden live mag kijken, en iedere vriendin meereist met hun vriend. Via Instagram deelt Noa van der Bij wat leuke, en soms intieme foto’s van haar tijd in Qatar. Op de eerste foto zien we een uitdagende foto samen met haar goede vriendin, Jaimy Kens. Tevens ook de vriendin van niemand minder dan Oranje-verdediger Denzel Dumfries. De twee lachen vol vreugde naar de camera voor een mooie selfie.

Hierna poseert Noa met 4 andere vriendinnen bij de wereldbeker. Niet de echte natuurlijk, maar een grote, opblaasbare. Hierna volgt een foto van de blondine samen met de broertjes van Cody Gakpo, haar schoonbroertjes dus, Sidney en Ducferre. Hierna volgt een foto van een schattig hondje, die een ‘hup holland hup’ shirtje draagt. En daarna toch écht de foto waar iedereen op wachtte, Noa van der Bij en Cody Gakpo bij elkaar. De intimiteit spat er vanaf, en Cody is duidelijk blij om zich weer in de armen van Noa te kunnen sluiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa (@noavdbij)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...