Foto: Cody Gakpo heeft met Noa van der Bij allermooiste spelersvrouw van dit WK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met de eerste Oranje-doelpunten zijn ook de eerste juichende spelersvrouwen in beeld gekomen! De dames zijn eigenlijk altijd knap, maar het is duidelijk dat Cody Gakpo er met de grootste prijs vandoor gaat!

De meeste voetballers mogen best trots zijn op hun vriendin of vrouw. Vaak zijn het beeldschone verschijningen waar menig supporter jaloers op is. Toch kan er ook onder de spelersvrouwen maar één de mooiste zijn. Die titel is duidelijk voor Noa van der Bij, de vriendin van Cody Gakpo!

Mikky Kiemeney en Noa van der Bij supporters van Oranje

Op Instagram plaatste Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, een foto met Noa van der Bij. Mikky heeft op het platvorm anderhalf miljoen volgers. Dat is heel wat meer dan de twaalf duizend van Noa zelf. Wellicht komt dat omdat de dames relaties hebben met voetballers van verschillende bekendheid. Frenkie speelde bij Ajax en is nu sinds 2019 al in dienst van FC Barcelona. Daar tegenover staat Cody die als Eindhovenaar al zijn hele leven bij PSV speelt. Het verschil in populariteit tussen de heren verklaart waarschijnlijk ook het verschil in volgers bij de dames. Aan de looks zal het niet liggen in ieder geval, beide dames zien er erg goed uit in hun oranje shirtjes.

Noa en Mikky

Noa van der Bij van Cody Gakpo is de mooiste

Er gaan online veel verschillende lijstjes rond met allerlei namen van de mooiste spelersvrouwen. Opvallend hierbij is dat de smaak per land erg verschilt. De Nederlandse lijsten zijn vaak blond gedomineerd. Ook staan in veel lijsten dezelfde namen. Zo komen Mikky Kiemeney en Annekee Molenaar veelvuldig voor. Annekee is samen met Matthijs de Ligt. De dame is gewend aan het voetbalwereldje, want haar vader was ook voetballer. Zelf is ze model. Noa van der Bij werkt ook in de modellenwereld, maar niet als model. Ze heeft na haar Hbo-opleiding besloten om booker te worden bij een modellenbureau.
Voetbalvrouwen volgen het verloop van het WK

De dames zijn hun partners aan het aanmoedigen, de vraag is voornamelijk voor hoelang. Hoever gaat Nederland komen in de competitie? Hoeveel doelpunten gaan er vallen? Wie gaan die maken? Wie geeft een assist? Net als alle supporters wachten ook de spelersvrouwen in spanning af. Zij hebben wel het geluk dat ze het allemaal van dichtbij mee mogen maken. Bondscoach Louis van Gaal liet onlangs nog alle spelersvrouwen komen kijken bij de training. Het zal de spelers ongetwijfeld goed doen om hun wonderschone vriendinnen weer te zien. Zeker als je vriendin zo mooi is als die van sommige voetballers. Om er maar even eentje uit te lichten: Jaimy Kenswiel. De vriendin van Denzel Dumfries. Dit is er ééntje die nog niet zo bekend is, maar dat zeker wel verdient. Neem een kijkje op haar Instagram en oordeel zelf. Wij zijn in ieder geval verkocht!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!