Video: Noa Vahle duikt bed in na schunnige opmerking bij Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle leert de mannen van Oranjewinter en Vandaag Inside steeds beter kennen. Zó goed, dat ze haar nu ook durven te bestoken met vieze opmerkingen. Na dit gesprek moest Noa écht even gaan liggen…

Noa Vahle is in Qatar voor het WK voetbal. Hier doet ze voor het programma Oranjewinter het verslag. Zoals vele weten gaat het bij Oranjewinter alleen niet zo serieus aan toe en ook Noa Vahle komt daar nu achter. Na deze schunnige opmerking is het duidelijk bedtijd voor de jonge blondine…

Noa Vahle wordt ongemakkelijk van René van der Gijp

De mannen van Oranjewinter sparen niemand. Vroeg of laat komt iedereen aan de beurt als het gaat om foute opmerkingen of vieze grapjes. Dit keer was verslaggeefster Noa Vahle aan de beurt. De knappe blondine zit al één maand in Qatar voor het WK voetbal. Dit betekent ook dat de vriend van Noa Vahle al één maand alleen thuis zit. René van der Gijp ziet het perfecte moment om hier een schunnige opmerking over te maken. Noa Vahle zei namelijk dat haar vriend het moeilijk vindt dat ze zo lang weg is. René van der Gijp kon het niet laten en zei “die moet nu vier weken z’n eigen microfoon vasthouden”. Noa Vahle kon er gelukkig wel om lachen, maar schaamde zich tegelijk ook. Na de uitzending stond ze nog voor de camera, maar dit werd niet meer live uitgezonden. Na de schunnige opmerking zegt ze achter de camera “ik kan er weer tegenaan, ik ga naar bed”. Klik hier voor het hele fragment tijdens Oranjewinter.

Noa Vahle één van de weinige Nederlanders in Qatar

Nederland heeft het lang volgehouden tijdens het WK in Qatar. Nu het Nederlands elftal is uitgeschakeld zijn bijna alle Nederlanders uit Qatar vertrokken. Maar dit geldt niet voor Noa Vahle. De knappe verslaggeefster is nog in Qatar tot het einde van het WK. Ze was aanwezig tijdens de laatste training van Kroatië tegen Argentinië. Hier zag ze hoe de Kroaten zich voor de laatste keer voorbereiden tegen het land wat Nederland eruit heeft gegooid. Vele Nederlanders zullen dan ook voor Kroatië juichen. Het maakt voor Noa Vahle niet uit wie er door gaat, want zij blijft in ieder geval nog wel even verslaggeven. Bij Oranjewinter kunnen ze nog even genieten van de prachtige blondine.

Noa Vahle in één ruimte met bekende personen

Voor de wedstrijd van Argentinië tegen Kroatië is er een persconferentie gepland. Hier is Noa Vahle als verslaggeefster natuurlijk bij. Dit is voor de pers het laatste moment om vragen te stellen. Noa Vahle mocht door de boycot op Oranjewinter geen vragen stellen aan het Nederlands elftal. Alleen aan Louis van Gaal mocht de knappe blondine een vraag stellen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!