Home Nieuws Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Met deze foto maakt Noa Vahle volgers helemaal wild

De prachtige presentatrice Noa Vahle heeft geen gebrek aan mooie foto’s. Als dochter van Linda de Mol is dat ook niet zo gek. Ze heeft duidelijk Linda’s goede genen geërfd. Noa ziet er beeldschoon uit en elke foto die je van de knappe blondine maakt is daarom gelijk ook een goede. Noa maakt voor haar volgers nu een romantisch kiekje. Ze zit namelijk in Parijs, aan een tafel in een leuk restaurantje en draagt een roze blazer. En hoewel ze daar natuurlijk met een vriendin is, kan je wel makkelijk jezelf inbeelden aan de andere kant van de tafel. Noa geeft dus een klein kijkje hoe het zou zijn om met haar op date te gaan. En dat ziet er niet verkeerd uit.

Lees ook: Foto: Noa Vahle geeft voetbalfans een intiem goedmakertje met Hélène Hendriks

Noa maakt prachtige foto’s van zichzelf in Parijs

Met de lichtjes van de Eiffeltoren in de achtergrond, weet Noa Vahle de meest prachtige foto’s van zichzelf te maken. De knappe blondine vindt het heerlijk om zichzelf even in het zonnetje te zetten met een paar mooie foto’s. Gelijk heeft ze ook, want in haar roze blazer ziet Noa Vahle er ook gewoon zeer aantrekkelijk uit. De knappe dochter van Linda de Mol is met recht een van de knapste vrouwen van Nederland. Daar mag de aantrekkelijke blondine ook best wel een beetje trots op zijn. Dat lijkt ze gelukkig ook te zijn. Ze staat namelijk ongelooflijk zelfverzekerd op de foto’s in haar post.

Noa Vahle heeft ervaring met romantische foto’s

De knappe presentatrice heeft best wel ervaring met het maken van foto’s met een romantisch tintje. Daarom zijn de foto’s die Noa maakte in Parijs ook zo leuk geworden. In de foto hierboven bijvoorbeeld staat Noa onder de sterrenhemel met een van de meest heldere uitzichten die je ooit gaat zien. En dat is natuurlijk een typische romantische hotspot. De locatie is natuurlijk belangrijk, maar Noa weet ook zo op de foto te staan dat het hele plaatje er mooi uit komt te zien.

Gaat Noa Vahle haar moeder Linda de Mol achterna?

Hoewel de twee vrouwen enorm verschillen van elkaar, hebben ze ook enorm veel raakvlakken. En Linda kan Noa met haar ervaring ook de nodige adviezen en tips geven. Vele mensen denken dan ook dat Noa Vahle net zo’n grote persoonlijkheid in Nederland gaat worden als haar moeder. Linda heeft veel invloed in de mediawereld, is nog steeds een van de meest getalenteerde presentatrices en doet veel buiten televisie om, zoals bijvoorbeeld haar eigen blad. De verwachtingen voor Noa liggen dus hoog, al is de knappe blondine voorlopig gewoon bezig met plezier maken en leuke klussen presenteren.

Mobiele versie afsluiten