Foto: Noa Vahle geeft voetbalfans een intiem goedmakertje met Hélène Hendriks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat het resultaat van de Conference League erg teleurstellend was, kon men nog steeds erg genieten van Noa Vahle en Hélène Hendriks in de studio.

Noa Vahle en Hélène Hendriks maken veel goed in studio

Het resultaat van de Conference League was toch wel erg teleurstellend te noemen. AZ verloor de halve finale van de Conference League namelijk van West Ham United. Toch kon je als voetbalfan niet al te verdrietig zijn. Je had namelijk twee onwijze toppers in de studio zitten die ervoor zorgde dat je nog steeds enorm kon genieten, zelfs met het verlies van AZ. Noa Vahle en Hélène Hendriks namen de presentatie van de wedstrijd op zich. En deze powervrouwen wisten er echt wel een feestje van te maken.

Lees ook: Foto: Noa Vahle verklaart liefde aan bekende vrouw met opvallend shirtje

Deze twee knappe blondine zijn de koninginnen van het voetbal

Er zijn geen betere vrouwen te vinden om het over voetbal te hebben op televisie. Noa Vahle zal je misschien kennen van haar werk bij VI, of als de bekende en knappe dochter van Linda de Mol. Maar deze presentatrice timmert binnen het sport wereldje enorm hard aan de weg als verslaggeefster. Hélène Hendriks is ook niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie, helemaal als het om voetbal gaat. Daar heeft haar lange werk bij VI ook voor gezorgd. Nu zitten de knappe dames samen aan de tafel om het over voetbal te hebben. En dat levert natuurlijk een gouden combinatie op. Misschien moet voortaan dit duo maar alle wedstrijden becommentariëren, dan heb je altijd wel iets om van te genieten. Zelfs bij de slechte wedstrijden heb je het dan naar je zin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Noa Vahle staat het liefste langs de lijn

Hoewel de studio natuurlijk een heerlijke werkomgeving is voor de twee vrouwen, staat de helft van het duo toch liever ergens anders. Noa Vahle staat namelijk veel liever langs de lijn verslag te doen. Zo heeft ze een veel beter zicht op de wedstrijd en heeft ze het dus zelf ook veel meer naar haar zin. Laat haar maar lekker op afstand verslag doen, naast het veld. Dan voelt de knappe blondine zich ook veel meer thuis. Dat werkte bij HLF8 ook erg goed, met Hélène Hendriks in de studio en Noa Vahle op locatie. Noa is in ieder geval bij dit soort programma’s erg op haar plek.

Hélène Hendriks en Noa Vahle zijn samen een partij om rekening mee te houden

De twee vrouwen met het meeste verstand van zaken, samen in de studio. Dat is wat je krijgt als je Hélène Hendriks naast Noa Vahle neerzet en ze over voetbal laat praten. Naast at het inhoudelijk ook nog allemaal klopt, krijg je zo een veel mooier beeld en veel zwoeler commentaar dan wanneer je naar andere programma’s kijkt. En dat is natuurlijk wel de kracht van dit powerduo. Samen zijn deze presentatrices dus echt wel een partij om goed rekening mee te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...