Noa Vahle afgemaakt om doorschijnende blouse na Televizier-gala: ‘Wie heeft haar zo toegetakeld?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle beleefde een geweldige avond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Helaas viel haar outfit absoluut niet in de smaak en de blondine krijgt er dan ook flink van langs…

Noa Vahle wint de Televizier-Ring Talent award

De knappe Noa Vahle kon haar geluk niet op toen ze werd genomineerd voor de Televizier-Ring Talent. Zo is het Gouden Televizier-Ring Gala jaarlijks een spannend moment voor alle Bekende Nederlanders. Allemaal doen ze keihard hun best om eruit te springen en een award mee naar huis te slepen. Toch zijn de prijzen maar beperkt en in de categorie Televizier Talent was Noa Vahle genomineerd samen met grote namen. Zo nam Noa het op tegen Jurre Geluk en Monica Geuze. Beide presentatoren draaien al jaren mee in de showbizz, terwijl Noa nog maar net om de hoek komt kijken. Toch heeft de blondine de toon al flink gezet door haar bijzondere prestatie tijdens het presenteren van het WK in Qatar. Hierna is de carrière van de dochter van Linda de Mol alleen maar gegroeid.

Tijdens het bekendmakingsmoment voor de award zijn de zenuwen bij Noa Vahle wel enigszins te zien. De blondine reageert dolblij op het winnen van de Televizier-Ring Talent award. De speech gaat Noa Vahle hartstikke goed af, alsof ze een praatje doet voor haar gezin. Noa bedankt veel mensen voor de kansen die ze haar hebben gegeven en in het speciaal ook Hélène Hendriks. Ook grapt Noa dat ze haar familie bedankt voor de kruiwagen die ze heeft gekregen. De blondine maakt het cynische grapje liever zelf, voordat anderen het voor haar doen.

Noa Vahle helemaal afgemaakt om doorschijnende outfit

Het is een hele feestelijke avond voor Noa Vahle, maar toch komen er veel negatieve reacties. Deze reacties gaan niet over het feit dat Noa Vahle de Televizier-Ring voor Talent heeft gewonnen. Nee, de reacties gaan over Noa haar outfit, waar heel veel kritiek op is. Nu is het ook een bijzonder soort blouse pak, die niets doet voor Noa haar . Zo draagt de blondine een witte blouse die erg doorschijnend is. Om haar voorzijde toch nog een beetje te verbergen is er een soort gigantische roze slinger opgenaaid. Deze roze slinger maakt het geheel nog groter, en nog minder charmant. Daarbij heeft de presentatrice ook nog een wijde witte broek aan. Het enige wat charmant is, zijn de roze hakjes van Noa.

Zelf laat Noa weten dat ze heel dankbaar is voor de creatie die ze mocht dragen op deze belangrijke avond. Toch reageren mensen erg negatief op de outfit. Op X en in de comments op Instagram is men het unaniem eens: “Ze lijkt net op een doos bonbons”, “Wie heeft haar zo toegetakeld?”, “Wat heeft die clown aan?” Uiteindelijk staat deze ‘doos bonbons’ daar wel met een dikke tv-prijs, dus we gokken erop dat Noa niet lang wakker zal liggen van de commotie om haar outfit!

Noa Vahle en Hélène Hendriks enorm blij met prijzen

Het is een goede avond voor de dames van Vandaag Inside. Zo zijn Noa Vahle en Hélène Hendriks beide in de prijzen gevallen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Op onderstaande foto is te zien dat de dames dolblij in de camera kijken. Het kan niet anders dan dat de blondines er nog een leuk feestje van gaan maken nu alle zenuwen eruit zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!