Nintendo kondigt ‘nieuwe’ console aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nintendo Switch Lite aangekondigd

Dat de mateloos populaire Nintendo Switch overal ter wereld verkooprecords verbreekt betekent natuurlijk niet dat de Japanse spellenfabrikant stil blijft zitten! Vandaag werd er namelijk ineens een ‘nieuwe’ Nintendo-console aangekondigd die al in september uit gaat komen!

Nintendo Switch ‘Lite’

Het gaat om de Nintendo Switch Lite, die je zou kunnen omschrijven als een ‘uitgeklede’ Nintendo Switch. Je kunt er dezelfde spellen op spelen, maar dan alleen in ‘handheld’-mode. Deze lichtere, ietsje kleinere ‘Lite’-versie is niet op de tv aan te sluiten, en de controllers (Joy Cons) zijn ook niet los te maken van het schermpje. Hierdoor is hij wel makkelijker mee te nemen, gaat de batterij een paar uur langer mee, en is hij bovendien goedkoper! Een reguliere Switch kost op dit moment zo’n 300 euro. De Switch Lite gaat vermoedelijk rond de 200 euro kosten. Ideaal voor onderweg dus!

Waar blijft de ‘Pro’ versie?

De vraag is nu natuurlijk: wanneer brengt Nintendo een ‘pro’ versie uit? Xbox en Playstation bewandelden dezelfde weg, dus vermoed men dat Nintendo binnenkort ook met een krachtigere versie van hun innovatieve console komt. Hierbij zal de focus hoogstwaarschijnlijk liggen op de ‘docked’-modus van de Switch: supersnel, in haarscherpe 4k op je tv gamen.

Laatste nieuws

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo'n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt...

Gerelateerde berichten