Nintendo kondigt ‘nieuwe’ console aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nintendo Switch Lite aangekondigd

Dat de mateloos populaire Nintendo Switch overal ter wereld verkooprecords verbreekt betekent natuurlijk niet dat de Japanse spellenfabrikant stil blijft zitten! Vandaag werd er namelijk ineens een ‘nieuwe’ Nintendo-console aangekondigd die al in september uit gaat komen!

Nintendo Switch ‘Lite’

Het gaat om de Nintendo Switch Lite, die je zou kunnen omschrijven als een ‘uitgeklede’ Nintendo Switch. Je kunt er dezelfde spellen op spelen, maar dan alleen in ‘handheld’-mode. Deze lichtere, ietsje kleinere ‘Lite’-versie is niet op de tv aan te sluiten, en de controllers (Joy Cons) zijn ook niet los te maken van het schermpje. Hierdoor is hij wel makkelijker mee te nemen, gaat de batterij een paar uur langer mee, en is hij bovendien goedkoper! Een reguliere Switch kost op dit moment zo’n 300 euro. De Switch Lite gaat vermoedelijk rond de 200 euro kosten. Ideaal voor onderweg dus!

Waar blijft de ‘Pro’ versie?

De vraag is nu natuurlijk: wanneer brengt Nintendo een ‘pro’ versie uit? Xbox en Playstation bewandelden dezelfde weg, dus vermoed men dat Nintendo binnenkort ook met een krachtigere versie van hun innovatieve console komt. Hierbij zal de focus hoogstwaarschijnlijk liggen op de ‘docked’-modus van de Switch: supersnel, in haarscherpe 4k op je tv gamen.

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten