Nintendo kondigt ‘nieuwe’ console aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nintendo Switch Lite aangekondigd

Dat de mateloos populaire Nintendo Switch overal ter wereld verkooprecords verbreekt betekent natuurlijk niet dat de Japanse spellenfabrikant stil blijft zitten! Vandaag werd er namelijk ineens een ‘nieuwe’ Nintendo-console aangekondigd die al in september uit gaat komen!

Nintendo Switch ‘Lite’

Het gaat om de Nintendo Switch Lite, die je zou kunnen omschrijven als een ‘uitgeklede’ Nintendo Switch. Je kunt er dezelfde spellen op spelen, maar dan alleen in ‘handheld’-mode. Deze lichtere, ietsje kleinere ‘Lite’-versie is niet op de tv aan te sluiten, en de controllers (Joy Cons) zijn ook niet los te maken van het schermpje. Hierdoor is hij wel makkelijker mee te nemen, gaat de batterij een paar uur langer mee, en is hij bovendien goedkoper! Een reguliere Switch kost op dit moment zo’n 300 euro. De Switch Lite gaat vermoedelijk rond de 200 euro kosten. Ideaal voor onderweg dus!

Waar blijft de ‘Pro’ versie?

De vraag is nu natuurlijk: wanneer brengt Nintendo een ‘pro’ versie uit? Xbox en Playstation bewandelden dezelfde weg, dus vermoed men dat Nintendo binnenkort ook met een krachtigere versie van hun innovatieve console komt. Hierbij zal de focus hoogstwaarschijnlijk liggen op de ‘docked’-modus van de Switch: supersnel, in haarscherpe 4k op je tv gamen.

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!