Nikkie Plessen zorgt voor explosie achter de schermen bij RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen had een explosief attribuut meegenomen. Deze kwam in de studio van RTL Boulevard tot ontploffing!

Nikkie Plessen was onlangs jarig, en wie Nikkie een beetje kent, weet dat zij er zeker niet vies van is om dit uitgebreid te vieren! Ze haalde dan ook alle toeters en bellen uit de kast voor haar 37e verjaardag. Alleen konden sommige mensen dit waarschijnlijk iets minder waarderen dan Nikkie zelf…

Nikkie Plessen knalt in studio RTL Boulevard

Onlangs was Nikkie Plessen weer te gast bij RTL Boulevard. Ze staat hier natuurlijk regelmatig aan de tafel om te praten over het een en ander. Maar nu vond Nikkie het even tijd om haar zelf in het zonnetje te zetten. Ze laat iemand speciaal voor haar verjaardag een confetti-kanon afschieten, midden in de studio van RTL Boulevard. Of iedereen hier zo blij mee is als Nikkie zelf, is nog maar de vraag. De modeontwerpster is in ieder geval zelf erg enthousiast dat ze 37 is geworden. “Hoe leuk, ook nog bij @RTLBoulevard nog een beetje jarig. #Ikhougewoonvanmijnverjaardagvierensorry“. Ze benadrukt dus ook nog dat ze ‘gewoon’ van haar verjaardag vieren houdt. Nou Nikkie, niemand houd je tegen, dus doe je ding! Heb je zelf wel de confetti in de studio ook weer opgeruimd?

Nikkie Plessen in lijst van jonge miljonairs

Nikkie Plessen mag plaatsnemen in de Quote. Dit is een lijst van jonge miljonairs, en Nikkie staat er zeker in. Ze behoort tot de slechts drie vrouwen die in dit lijstje thuishoren. Haar mede-miljonairs zijn Doutzen Kroes, en Sharon Hilgers. Nikkie Plessen staat op plek 47, met een door Quote geschat vermogen van ongeveer 28 miljoen. Doutzen Kroes staat een plek boven haar, met dezelfde schatting. Dat Nikkie veel geld had, was niks nieuws. Maar dat ze hiermee zelfs plaats mocht nemen in de Quote, komt voor veel mensen nog als een verrassing. Maar ja, de Amsterdamse modeontwerpster heeft 14 winkels, en dankzij haar online strategie wist Nikkie ondanks het corona-jaar toch nog ongeveer 6 miljoen binnen weten te slepen. Lang niet gek, als 37-jarige.

Nikkie Plessen ontvangt ophef na levensgevaarlijke video

Onlangs deelde Nikkie Plessen een wel heel ongepaste video, die ze dan ook na een beetje ophef gelijk weer offline haalde. Op de video was namelijk te zien hoe haar zoontje, Alain, een CitationJet CJ3, oftewel een heus echt vliegtuig, aan het besturen is. Dit is natuurlijk levensgevaarlijk, aangezien Alain nog maar een kind is, en hoe dan ook niet mag vliegen. Je ziet dat het zoontje bij zijn vader op schoot zit, Ruben Bontekoe. Ook wel bekend als de echtgenoot van Nikkie. De video heeft ondertussen ontzettend veel ophef ontvangen en Nikkie heeft hem dan ook gelijk verwijderd. “Altijd met papa vliegen” schreef Nikkie bij de foto. Moeten er maatregelen getroffen worden tegen deze actie van Ruben? Of overdrijven mensen te erg, en kan dit heus wel door de beugel?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!