Nikkie Plessen feest op Ibiza en maakt heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover: Nikkie Plessen is opnieuw de Nederlandse kou ontvlucht. De modeontwerpster heeft besloten om zich te vermaken op haar vaste vakantiestek, feesteiland Ibiza.

Het verbaast je vast niks dat Nikkie Plessen weer aan het feesten is op Ibiza! Op Instagram deelt ze opnieuw een foto waarop ze ultiem aan het genieten is. In de caption van foto heeft ze “Ibiza vandaag” staan. Zou de presentatrice zo’n luxepaardje zijn om voor één dag naar Ibiza te gaan? Het lijkt er wel op, want even later zien we in haar verhaal dat ze alweer vertrokken is naar Parijs. Vervolgens vloog ze van Parijs weer naar Amsterdam en daarna staat er weer een video in haar verhaal van een warm klimaat. Het is moeilijk om te volgen waar Nikkie allemaal uithangt deze dagen, maar ze heeft het er in ieder geval naar haar zin. Via Instagram deelt ze namelijk een hoop van haar ‘avonturen’. Zo is ze van het zonnetje aan het genieten op een jacht, is ze heerlijk aan het eten en is ze natuurlijk aan het feesten. Wat moet je anders doen in Ibiza?

Nikkie Plessen maakt volop gebruik van haar jacht

Nikkie heeft het maar al te goed voor elkaar. De afgelopen tijd heeft is ze veel op het zonnige deck van haar jacht te zien. Het lijkt wel alsof de modeontwerpster van plan is om er een hele wereldreis mee te maken. In Ibiza heeft ze in ieder geval de ‘ultieme chill modus’ aan gezet. Voordat ze het water in duikt promoot ze nog even een kledingstuk van haar eigen merk. Ze draagt een kort blauw rokje (van eigen kledinglijn) en een zwarte korte top. Daar geeft ze haar volgers nog wat fashion advies over, wat niet verrassend is. Op een van de Instagramfoto’s is te zien dat er ook nog eens heerlijke hapjes op de boot geserveerd worden. Kortom, de presentatrice pakt het ‘uitje’ naar Ibiza goed aan door er één grote luxe boel van te maken.

Lees ook: Nikkie Plessen deelt weer foto in extreme outfit

De BBQ loopt uit de hand…

Elke Nederlander ziet een kans om te barbecuen als het lekker weer is. Het is momenteel 24 graden in het zonnige Ibiza en dus niet gek dat Nikkie besloot om te gaan barbecuen. Eenmaal terug aan land wordt er nog een duik in het zwembad genomen en wordt het vlees op het vuur gegooid. Vervolgens wordt de karaoke-machine erbij gehaald en begint Nikkie mee te zingen. Of blèren… Op de foto die ze in haar Instagram verhaal deelt is al te zien dat de glazen bier en wijn op de tafel er snel doorheen gaan. De filmpjes die vervolgens in het Insta verhaal van Nikkie verschijnen bevestigen dat! De meezingers worden namelijk als maar valser en na het eten gaat Nikkie lekker dansen. Ook de rest van de familie en vrienden beginnen te dansen als het buiten donker wordt. De modeontwerpster is volop aan het genieten van het hele gebeuren en besluit zelfs om zich bij de polonaise aan te sluiten. Of het zonnetje de volgende ochtend ook zo goed beviel liet ze niet weten…

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.