Nikkie Plessen deelt omstreden video na enorme kritiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft het weer voor elkaar om een flinke discussie te starten. Daar hoefde ze deze keer alleen maar voor naar de Douglas te gaan. 

Iedereen op social media is momenteel heel erg boos op Nikkie Plessen en op de Douglas. Dit komt vanwege hun nieuwste samenwerking, waarin Nikkie en haar team langs alle Douglas filialen gaan om hun producten te promoten en vragen van mensen te beantwoorden. Hier zit ook een ‘meet and greet’ met Nikkie bij waar mensen foto’s met de prachtige vrouw kunnen maken. Alleen is niet iedereen blij met de samenwerking. De volgers van Douglas zijn woedend en wilden niet dat Nikkie haar ’tour’ voortzette. Die deed dat toch en deelde daar een video van op Instagram, waar ze vooral heel lief en gezellig deed. En dus zijn de mensen nog bozer dan ooit.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen duikt op bij RTL Boulevard met enorm gat in broek

Om welke video gaat het precies?

Nikkie deelde onderstaande video waar ze met het personeel van de Douglas in Den Haag haar volgers uitzwaait. Een vrij onschuldige video, maar na alle voorgeschiedenis van Nikkie met de Douglas viel de video bij velen gewoonweg in het verkeerde keelgat. Een vrolijk evenement krijgt zo toch een klein beetje een nare nasmaak. Al weet Nikkie zich goed staande te houden met alle kritiek.

Nikkie haar roze leger bestormd winkel

Het is niet de enige video die Nikkie deelt op haar social media. Zo is ook te zien hoe Nikkie en haar roze leger de winkel bestormt. Ze weet van een relatief klein iets toch een enorm groot spektakel te maken. Voor Nikkie is dat natuurlijk goed, maar voor de volgers van de Douglas is dit echt de druppel. Die willen niks met Nikkie te maken hebben. Maar waarom dan?

Wat is er nou helemaal aan de hand met Nikkie?

Nikkie Plessen zorgt ervoor dat de Douglas in een absolute pr-nachtmerrie terecht komt. De Douglas krijgt namelijk alleen maar boze berichtjes van volgers die Nikkie allemaal bestempelen als een racist en niks met haar te maken willen hebben. Is dit gewoon een simpele vendetta tegen Nikkie, of schuilt er een kern van waarheid achter? En hoe begon de hele discussie eigenlijk?

Nikkie wordt al een jaarlang achtervolgd met slechte reputatie

Nikkie wordt al ruim een jaar belaagd door kritische opmerkingen dat ze racistisch zou zijn en haar bedrijf op een racistische manier zou leiden. Zo was haar make-uplijn vooral gericht op blanke vrouwen. Van de zeven verschillende soorten foundation die ze aanbood op dat moment waren er maar twee gericht op vrouwen met een andere tint. Haatreacties volgde en Nikkie verwijderde die snel. Nikkie noemde het onzin en leugens, maar de kritiek bleef aanhouden. Nu, een jaar later, levert haar dat een flinke portie negatieve aandacht op bij haar samenwerking met de Douglas. Of Nikkie ooit onder haar slechte reputatie vandaan komt is maar de vraag. Maar voor nu ziet het er niet goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.