Nieuwkomer Noël van Kleef (27) speelt onderdanige Lynn in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel acteurs van Goede Tijden Slechte moesten de afgelopen tijd de soap serie verlaten. Dat kan maar één ding betekenen: nieuwe, jonge actrices in Meerdijk! Eén van de nieuwkomers is Noël van Kleef (27). Zij speelt de op het eerste gezicht verlegen en onschuldige huishoudster Lynn in het huis van Janine en Ludo. Maar stiekem is deze Lynn een zeer pittige dame!

Lynn loopt kamer in terwijl Ludo & Janine bezig zijn

Noël van Kleef is dus de nieuwste aanwinst bij GTST. Maar zal Noël haar rol als Lynn Vechter lang mogen houden, of zal ze net als sommige voorgangers weer een snelle exit krijgen? De scenes met Lynn de huishoudster beginnen in ieder geval goed. Eerst lijkt de spontante Lynn niet door de keuring van Ludo te komen en wil hij liever de arrogante Gerben in zijn huis. Gelukkig blijkt na één proefdag dat Gerben er niks van bakt, dus mag Lynn toch nog langskomen. Ze gooit gelijk haar charmes in de strijd en kookt een heerlijke maaltijd waar Ludo ook blij mee is. Lynn denkt dat het handig is om zich erg formeel en verlegen op te stellen tegenover Janine en Ludo. Het zit Lynn niet erg mee want ze krijgt het voor elkaar om binnen te lopen terwijl Janine en Ludo net ”gezellig” bezig zijn op de bank. Veel ongemakkelijker kan de situatie niet en Lynn wil het liefst gelijk stoppen met haar nieuwe werk. Na een gesprekje met Janine kalmeert ze toch weer een beetje.

Noël van Kleef is ook zangeres

Het GTST-personage van Noël van Kleef is dus erg spontaan en gezellig maar tegelijkertijd ook erg verlegen. Het is een wereld van verschil wanneer ze helemaal zichzelf is, bijvoorbeeld wanneer Janine en Ludo het huis uit zijn. Dan is ze namelijk ineens héél erg aanwezig! Hier zien we niks van terug tijdens de ongemakkelijke momenten als huishoudster en het is bijna pijnlijk om naar te kijken. Lynn heeft naast haar onderdanige houding ook nog bedacht om telkens achteruit te lopen bij Janine en Ludo. Het blijkt dat ze dit trucje in een film heeft gezien en ze denkt dat hoort als huishoudster. Wanneer Lynn alleen in huis is of bij Merel en Marwan thuis komt toont ze ineens een hele andere kant van zichzelf. Ze begint luidkeels te zingen en swingen en van de eerdere verlegenheid zien we niks meer terug.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet slurpt gretig op foto na metamorfose

Actrice Noël van Kleef begon bij SpangaS

Noël is niet een onbekende van de Nederlandse televisie. Zo speelde de 27 jarige Noël ook een lange tijd in SpangaS de campus. Ze had hier de rol van Maxima Paraat, waarover ze eerder vertelde dat ze zichzelf wel een beetje op de personage vond lijken. Voor haar tv carrière was Noël te zien in verschillende musicals. Noël post op haar Instagram regelmatig vrolijke foto’s en haar bruine krullen lijken elke dag te shinen. Gelukkig is Noel nu dus iedere werkdag te zien bij GTST. Zoals ze bij onderstaande foto schrijft hoopt Noël vooral op goede tijden bij het programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!