‘Nieuwe K3-meiden halen het niet bij Karen, Kristel en Kathleen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze eerste ‘Belgische’ Battle of the Babes eindigt met een vroege knock-out! Er moest gekozen worden tussen het ‘oude K3’ van Kathleen, Kristel en Karen en de ‘nieuwe’ formatie van Hanne, Klaasje en Marthe. Jullie volgden je nostalgisch ingestelde hart, en gingen voor de klassieke formatie!

Met wie zou jij het liefst een (zang)kwartetje vormen? Je zou uiteraard geen ‘nee’ zeggen tegen Marthe, Klaasje en Hanne, maar als je moest kiezen halen deze drie jonkies het niet bij Kathleen, Karen en Kristen van het ‘oude’ K3.

Lees ook: Meisjes van K3 hebben zand in hun bikini

Heya Mama’s Kathleen Karen en Kristel

Ondanks dat Kristel, Karen en Kathleen inmiddels al lang verder gegaan zijn met hun leven, koestert de gemiddelde man nog steeds veel warme gevoelens voor de dames van het ‘oude’ K3. Jullie stemden massaal voor de drie veertigers, die inmiddels allemaal zelf Heya Mama’s van één of meer kinderen zijn. Zij kregen 59% van de stemmen, en winnen daarmee deze muzikale Belgische Battle of the Babes!

[poll id=”38″]

Klaasje, Hanne en Marthe komen er aan

Een écht eerlijke strijd was het natuurlijk niet: het ‘oude K3’ heeft namelijk bijna tien jaar de tijd gehad om je hart te stelen. Klaasje, Hanne en Marthe zijn pas vijf jaar bezig, en hebben gezien hun leeftijd nog meer dan genoeg tijd om in je te overtuigen. Let op: deze drie komen er aan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door K3 (@k3.studio100) op

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten