‘Nieuwe K3-meiden halen het niet bij Karen, Kristel en Kathleen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze eerste ‘Belgische’ Battle of the Babes eindigt met een vroege knock-out! Er moest gekozen worden tussen het ‘oude K3’ van Kathleen, Kristel en Karen en de ‘nieuwe’ formatie van Hanne, Klaasje en Marthe. Jullie volgden je nostalgisch ingestelde hart, en gingen voor de klassieke formatie!

Met wie zou jij het liefst een (zang)kwartetje vormen? Je zou uiteraard geen ‘nee’ zeggen tegen Marthe, Klaasje en Hanne, maar als je moest kiezen halen deze drie jonkies het niet bij Kathleen, Karen en Kristen van het ‘oude’ K3.

Lees ook: Meisjes van K3 hebben zand in hun bikini

Heya Mama’s Kathleen Karen en Kristel

Ondanks dat Kristel, Karen en Kathleen inmiddels al lang verder gegaan zijn met hun leven, koestert de gemiddelde man nog steeds veel warme gevoelens voor de dames van het ‘oude’ K3. Jullie stemden massaal voor de drie veertigers, die inmiddels allemaal zelf Heya Mama’s van één of meer kinderen zijn. Zij kregen 59% van de stemmen, en winnen daarmee deze muzikale Belgische Battle of the Babes!

[poll id=”38″]

Klaasje, Hanne en Marthe komen er aan

Een écht eerlijke strijd was het natuurlijk niet: het ‘oude K3’ heeft namelijk bijna tien jaar de tijd gehad om je hart te stelen. Klaasje, Hanne en Marthe zijn pas vijf jaar bezig, en hebben gezien hun leeftijd nog meer dan genoeg tijd om in je te overtuigen. Let op: deze drie komen er aan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.