Nieuw: Too Hot to Handle seizoen 2 staat nu op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Seizoen 1 van de Netflix serie Too Hot to Handle was een enorm succes. Na zo’n hit kon seizoen 2 natuurlijk niet lang uitblijven. 

Deze week is het tweede seizoen van de Netflix serie Too Hot to Handle officieel begonnen op de streamingsite. Dat betekent dat je weer kan genieten van een van de meest bizarre series die Netflix te bieden heeft. Een heerlijk dosis Trash Tv, maar dan een klein beetje met een hart. Van de kandidaten in de serie wordt namelijk verwacht dat ze zich keurig gedragen.

Lees ook: Kijk snel de bloedstollende trailer van Netflix Sky Rojo Seizoen 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Too Hot To Handle (@toohotnetflix)

Waar gaat de serie over?

Too Hot to Handle gooit het concept van een realityserie heerlijk op zijn kop. Waar je normaal gesproken juist smult van al het onderlinge drama, vreemdgaan en geflirt, is dat in deze serie verboden. Om de hoofdprijs van 100.000 dollar te kunnen winnen, moeten de kandidaten zich houden aan strenge regels. Als twee kandidaten bij elkaar inbed belanden dan kost dat de groep een flinke som geld. Het mooie is wel dat de kandidaten bestaan uit extreem verleidelijke mannen en vrouwen met een erg hoog libido. De kandidaten van de serie doen de naam Too Hot to Handle eer aan. Het is genieten om te zien hoe alle kandidaten zich maar nauwelijks in kunnen houden. De handjes thuis houden blijkt lastiger dan gedacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Too Hot To Handle (@toohotnetflix)

Een nieuw seizoen

Seizoen 1 was dus en regelrechte hit. Daarom besloot Netflix om er maar een tweede seizoen aan vast te plakken. Het zonovergoten Mexico wordt dit seizoen ingeruild voor  de Turks- en Caicoseilanden. De regels blijven onveranderd: iedereen moet het hele seizoen lang van elkaar en zichzelf af zien te blijven. Lukt dat niet, dan daalt de pot steeds verder naar beneden. En dat is niet goed voor de kandidaten, die natuurlijk met die grandioze prijs naar huis willen. Benieuwd naar wat er de kandidaten dit seizoen zo allemaal voor verassingen te wachten staat? Kijk dan snel de trailer, dan heb je een beetje een idee.

Bereid je voor op extra drama

Waar het eerste seizoen af en toe nog redelijk saai kon overkomen, heeft Netflix die problemen duidelijk verholpen. Na een tijdje waren de kandidaten in seizoen 1 wel klaar met geld verliezen, dus wisten ze zich steeds beter in te houden. En hoewel je de kandidaten zag groeien als mens, leverde dat niet de meest spectaculaire televisie op. Dit seizoen besluit Netflix om zelf maar wat extra olie op het vuur te gooien. Er worden keer op keer lastige situaties gepresenteerd aan de kandidaten. Bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe mannen en vrouwen die onrust moeten veroorzaken. De serie begint zo een beetje te lijken op de Netflix versie van Temptation island.  Het levert dus een stukje originaliteit in, maar dat komt de serie wel ten goede. Zo blijft het namelijk nog even extra spannend op het eiland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.