Nieuw: Too Hot to Handle seizoen 2 staat nu op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Seizoen 1 van de Netflix serie Too Hot to Handle was een enorm succes. Na zo’n hit kon seizoen 2 natuurlijk niet lang uitblijven. 

Deze week is het tweede seizoen van de Netflix serie Too Hot to Handle officieel begonnen op de streamingsite. Dat betekent dat je weer kan genieten van een van de meest bizarre series die Netflix te bieden heeft. Een heerlijk dosis Trash Tv, maar dan een klein beetje met een hart. Van de kandidaten in de serie wordt namelijk verwacht dat ze zich keurig gedragen.

Lees ook: Kijk snel de bloedstollende trailer van Netflix Sky Rojo Seizoen 2
Waar gaat de serie over?

Too Hot to Handle gooit het concept van een realityserie heerlijk op zijn kop. Waar je normaal gesproken juist smult van al het onderlinge drama, vreemdgaan en geflirt, is dat in deze serie verboden. Om de hoofdprijs van 100.000 dollar te kunnen winnen, moeten de kandidaten zich houden aan strenge regels. Als twee kandidaten bij elkaar inbed belanden dan kost dat de groep een flinke som geld. Het mooie is wel dat de kandidaten bestaan uit extreem verleidelijke mannen en vrouwen met een erg hoog libido. De kandidaten van de serie doen de naam Too Hot to Handle eer aan. Het is genieten om te zien hoe alle kandidaten zich maar nauwelijks in kunnen houden. De handjes thuis houden blijkt lastiger dan gedacht.

Een nieuw seizoen

Seizoen 1 was dus en regelrechte hit. Daarom besloot Netflix om er maar een tweede seizoen aan vast te plakken. Het zonovergoten Mexico wordt dit seizoen ingeruild voor  de Turks- en Caicoseilanden. De regels blijven onveranderd: iedereen moet het hele seizoen lang van elkaar en zichzelf af zien te blijven. Lukt dat niet, dan daalt de pot steeds verder naar beneden. En dat is niet goed voor de kandidaten, die natuurlijk met die grandioze prijs naar huis willen. Benieuwd naar wat er de kandidaten dit seizoen zo allemaal voor verassingen te wachten staat? Kijk dan snel de trailer, dan heb je een beetje een idee.

Bereid je voor op extra drama

Waar het eerste seizoen af en toe nog redelijk saai kon overkomen, heeft Netflix die problemen duidelijk verholpen. Na een tijdje waren de kandidaten in seizoen 1 wel klaar met geld verliezen, dus wisten ze zich steeds beter in te houden. En hoewel je de kandidaten zag groeien als mens, leverde dat niet de meest spectaculaire televisie op. Dit seizoen besluit Netflix om zelf maar wat extra olie op het vuur te gooien. Er worden keer op keer lastige situaties gepresenteerd aan de kandidaten. Bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe mannen en vrouwen die onrust moeten veroorzaken. De serie begint zo een beetje te lijken op de Netflix versie van Temptation island.  Het levert dus een stukje originaliteit in, maar dat komt de serie wel ten goede. Zo blijft het namelijk nog even extra spannend op het eiland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!