Nieuw op Netflix: wat moet je in Juli kijken?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Omdat Netflixen én ‘chillen’ twee van je belangrijkste levensbehoeften zijn, is het belangrijk dat de streamingdienst nieuw kijkmateriaal aan blijft leveren. Ook in Juli kan je gelukkig weer voor verse films en series op Netflix terecht. Wat moet je de komende maand sowieso gaan kijken?

Gladiator

De klassieker van Ridley Scott met Russell Crowe als Gladiator is (hopelijk) een bekende film voor velen. Hij is zó goed, dat je ‘m af en toe gewoon even opnieuw moet kijken. Verplichte kost dus!

All Stars

Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe All Stars-serie, maar in de tussentijd kunnen we natuurlijk nog steeds genieten van de oude garde. Netflix zet de speelfilm, waar later de bekende hitserie op werd gebaseerd, deze maand in de bibliotheek.

Warrior Nun

De beeldschone Alba Baptista kruipt in de rol van Warrior Nun, een stripboekheldin die zowel non als vechtmachine is. Het eerste seizoen van deze serie staat sinds kort op Netflix. Een echte aanrader voor liefhebbers van (schijn)heilige babes met een rauw randje!

Forgetting Sarah Marshall

Komedieklassieker Forgetting Sarah Marshall staat sinds kort weer op Netflix! Kijk hem voor de humor, of kijk hem voor de creatieve manieren waarop actrices Kristen Bell en Mila Kunis (half) ontkleed in beeld komen!

 

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten