Nieuw op Netflix: wat moet je in Juli kijken?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Omdat Netflixen én ‘chillen’ twee van je belangrijkste levensbehoeften zijn, is het belangrijk dat de streamingdienst nieuw kijkmateriaal aan blijft leveren. Ook in Juli kan je gelukkig weer voor verse films en series op Netflix terecht. Wat moet je de komende maand sowieso gaan kijken?

Gladiator

De klassieker van Ridley Scott met Russell Crowe als Gladiator is (hopelijk) een bekende film voor velen. Hij is zó goed, dat je ‘m af en toe gewoon even opnieuw moet kijken. Verplichte kost dus!

All Stars

Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe All Stars-serie, maar in de tussentijd kunnen we natuurlijk nog steeds genieten van de oude garde. Netflix zet de speelfilm, waar later de bekende hitserie op werd gebaseerd, deze maand in de bibliotheek.

Warrior Nun

De beeldschone Alba Baptista kruipt in de rol van Warrior Nun, een stripboekheldin die zowel non als vechtmachine is. Het eerste seizoen van deze serie staat sinds kort op Netflix. Een echte aanrader voor liefhebbers van (schijn)heilige babes met een rauw randje!

Forgetting Sarah Marshall

Komedieklassieker Forgetting Sarah Marshall staat sinds kort weer op Netflix! Kijk hem voor de humor, of kijk hem voor de creatieve manieren waarop actrices Kristen Bell en Mila Kunis (half) ontkleed in beeld komen!

 

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten