Nieuw op Netflix: wat moet je in Juli kijken?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Omdat Netflixen én ‘chillen’ twee van je belangrijkste levensbehoeften zijn, is het belangrijk dat de streamingdienst nieuw kijkmateriaal aan blijft leveren. Ook in Juli kan je gelukkig weer voor verse films en series op Netflix terecht. Wat moet je de komende maand sowieso gaan kijken?

Gladiator

De klassieker van Ridley Scott met Russell Crowe als Gladiator is (hopelijk) een bekende film voor velen. Hij is zó goed, dat je ‘m af en toe gewoon even opnieuw moet kijken. Verplichte kost dus!

All Stars

Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe All Stars-serie, maar in de tussentijd kunnen we natuurlijk nog steeds genieten van de oude garde. Netflix zet de speelfilm, waar later de bekende hitserie op werd gebaseerd, deze maand in de bibliotheek.

Warrior Nun

De beeldschone Alba Baptista kruipt in de rol van Warrior Nun, een stripboekheldin die zowel non als vechtmachine is. Het eerste seizoen van deze serie staat sinds kort op Netflix. Een echte aanrader voor liefhebbers van (schijn)heilige babes met een rauw randje!

Forgetting Sarah Marshall

Komedieklassieker Forgetting Sarah Marshall staat sinds kort weer op Netflix! Kijk hem voor de humor, of kijk hem voor de creatieve manieren waarop actrices Kristen Bell en Mila Kunis (half) ontkleed in beeld komen!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!