Niet te stoppen: Bridget Maasland verslindt derde man in één week

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland mag het deze week met drie verschillende mannen doen. En dat moet ze even kwijt aan haar Instagram volgers. 

Presentatrice Bridget Maasland heeft een erg leuke week. Ze mag het namelijk met drie verschillende mannen doen. Wat mag ze dan met drie mannen doen? Nou, hele leuke programma’s presenteren. Samen met Daan Nieber en Frank Dane presenteert ze een aflevering van RTL boulevard, en met Peter van de Veire staat haar bij met de opnames van Big Brother. Met haar drie mannen heeft Bridget enorm veel plezier. Ze houdt wel van de afwisseling en vindt het erg interessant om met verschillende mensen te kunnen werken. Daarom is dit zo’n leuke week voor de aantrekkelijke blondine.

Lees ook: Bridget Maasland luistert emotionele muziek op droevige foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget ziet er fantastisch op foto opnames Big Brother

Bridget ziet er geweldig uit tijdens opnames voor het programma Big Brother. In een strak broekpak poseert ze nog even verleidelijk voor de spiegel. En dat levert een geweldige foto op. Met haar aantrekkelijk ‘jaren 70’ look loopt Bridget vol zelfvertrouwen de studio in. Iedereen kijkt haar meteen na. Want bridget in haar nieuwe pakje is echt beeldschoon. In de studio heeft ze vervolgens de grootste lol met Peter van de Veire.

Bridget en Peter kunnen het goed met elkaar vinden

Het ziet ernaar uit dat Bridget het met bijna iedereen wel goed kan vinden. Met al haar mannen heeft ze een klik en met Peter in het bijzonder. De twee presentatoren hebben het bijzonder goed naar hun zin tijdens de opnames. Dat zie je wel aan de leuke video die Peter maakt van Bridget. Die vond de video leuk genoeg om met haar eigen volgers te delen. Van dichtbij valt ook pas echt goed op hoe knap het gezicht van Bridget eigenlijk is. Zeker haar ogen zijn enorm verleidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.