Niet te stoppen: Bridget Maasland verslindt derde man in één week

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland mag het deze week met drie verschillende mannen doen. En dat moet ze even kwijt aan haar Instagram volgers. 

Presentatrice Bridget Maasland heeft een erg leuke week. Ze mag het namelijk met drie verschillende mannen doen. Wat mag ze dan met drie mannen doen? Nou, hele leuke programma’s presenteren. Samen met Daan Nieber en Frank Dane presenteert ze een aflevering van RTL boulevard, en met Peter van de Veire staat haar bij met de opnames van Big Brother. Met haar drie mannen heeft Bridget enorm veel plezier. Ze houdt wel van de afwisseling en vindt het erg interessant om met verschillende mensen te kunnen werken. Daarom is dit zo’n leuke week voor de aantrekkelijke blondine.

Lees ook: Bridget Maasland luistert emotionele muziek op droevige foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget ziet er fantastisch op foto opnames Big Brother

Bridget ziet er geweldig uit tijdens opnames voor het programma Big Brother. In een strak broekpak poseert ze nog even verleidelijk voor de spiegel. En dat levert een geweldige foto op. Met haar aantrekkelijk ‘jaren 70’ look loopt Bridget vol zelfvertrouwen de studio in. Iedereen kijkt haar meteen na. Want bridget in haar nieuwe pakje is echt beeldschoon. In de studio heeft ze vervolgens de grootste lol met Peter van de Veire.

Bridget en Peter kunnen het goed met elkaar vinden

Het ziet ernaar uit dat Bridget het met bijna iedereen wel goed kan vinden. Met al haar mannen heeft ze een klik en met Peter in het bijzonder. De twee presentatoren hebben het bijzonder goed naar hun zin tijdens de opnames. Dat zie je wel aan de leuke video die Peter maakt van Bridget. Die vond de video leuk genoeg om met haar eigen volgers te delen. Van dichtbij valt ook pas echt goed op hoe knap het gezicht van Bridget eigenlijk is. Zeker haar ogen zijn enorm verleidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!