Nicolien Kroon is de mooiste weervrouw van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een tijdje terug stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste weervrouw van Nederland?’. Dat de meesten van jullie hier wel een duidelijke mening over hebben moge duidelijk zijn. Er stemden dan ook bijna duizend Mannenzaken-fans op hun favoriete weerdame.

[poll id=”39″]

Willemijn Hoebert, Amara Onwuka en Nicolien Kroon

We zien deze drie dames dagelijks op onze beeldbuis voorbij komen. En stiekem heeft ieder zo wel zijn favoriet. Smelt jij weg bij het weerbericht van Willemijn, krijg je het warm als Amara het over hittegolven heeft, of sta jij op springen als Nicolien je over het aankomende hogedrukgebied vertelt?

RTL-weervrouw Nicolien Kroon is jullie favoriet

Het hoge woord is eruit: Nicolien Kroon blijkt toch echt jullie favoriete weervrouw te zijn. Deze stoere dame met haar prachtige blonde lokken en haar geruststellende stem laat de de zwaarste stormen dan ook op slechts een zomerbuitje lijken. Niet zo vreemd dus dat Nicolien maar liefst 47% van de stemmen binnensleepte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon) op

Amara Onwuka en Willemijn Hoebert worden ook zeker gewaardeerd

Dat Nicolien Kroon deze strijd gewonnen heeft, betekent natuurlijk niet dat de overige twee dames niet zeer gewaardeerd zijn. Zo haalde Amara Onwuka ruim 30% van de stemmen binnen en wist Willemijn Hoebert ruim 20% van de mannen te veroveren. Het moge dan ook gezegd worden dat deze drie weerdames zeker aan elkaar gewaagd zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

Zet je schrap: het lijf van Vivienne van den Assem gaat de komende maanden flink veranderen. Gelukkig niet zo snel als de presentatrice met deze foto doet vermoeden...

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?