Nicolien Kroon is de mooiste weervrouw van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een tijdje terug stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste weervrouw van Nederland?’. Dat de meesten van jullie hier wel een duidelijke mening over hebben moge duidelijk zijn. Er stemden dan ook bijna duizend Mannenzaken-fans op hun favoriete weerdame.

[poll id=”39″]

Willemijn Hoebert, Amara Onwuka en Nicolien Kroon

We zien deze drie dames dagelijks op onze beeldbuis voorbij komen. En stiekem heeft ieder zo wel zijn favoriet. Smelt jij weg bij het weerbericht van Willemijn, krijg je het warm als Amara het over hittegolven heeft, of sta jij op springen als Nicolien je over het aankomende hogedrukgebied vertelt?

RTL-weervrouw Nicolien Kroon is jullie favoriet

Het hoge woord is eruit: Nicolien Kroon blijkt toch echt jullie favoriete weervrouw te zijn. Deze stoere dame met haar prachtige blonde lokken en haar geruststellende stem laat de de zwaarste stormen dan ook op slechts een zomerbuitje lijken. Niet zo vreemd dus dat Nicolien maar liefst 47% van de stemmen binnensleepte.

Amara Onwuka en Willemijn Hoebert worden ook zeker gewaardeerd

Dat Nicolien Kroon deze strijd gewonnen heeft, betekent natuurlijk niet dat de overige twee dames niet zeer gewaardeerd zijn. Zo haalde Amara Onwuka ruim 30% van de stemmen binnen en wist Willemijn Hoebert ruim 20% van de mannen te veroveren. Het moge dan ook gezegd worden dat deze drie weerdames zeker aan elkaar zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!