Nicolien Kroon is de mooiste weervrouw van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een tijdje terug stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste weervrouw van Nederland?’. Dat de meesten van jullie hier wel een duidelijke mening over hebben moge duidelijk zijn. Er stemden dan ook bijna duizend Mannenzaken-fans op hun favoriete weerdame.

[poll id=”39″]

Willemijn Hoebert, Amara Onwuka en Nicolien Kroon

We zien deze drie dames dagelijks op onze beeldbuis voorbij komen. En stiekem heeft ieder zo wel zijn favoriet. Smelt jij weg bij het weerbericht van Willemijn, krijg je het warm als Amara het over hittegolven heeft, of sta jij op springen als Nicolien je over het aankomende hogedrukgebied vertelt?

RTL-weervrouw Nicolien Kroon is jullie favoriet

Het hoge woord is eruit: Nicolien Kroon blijkt toch echt jullie favoriete weervrouw te zijn. Deze stoere dame met haar prachtige blonde lokken en haar geruststellende stem laat de de zwaarste stormen dan ook op slechts een zomerbuitje lijken. Niet zo vreemd dus dat Nicolien maar liefst 47% van de stemmen binnensleepte.

Amara Onwuka en Willemijn Hoebert worden ook zeker gewaardeerd

Dat Nicolien Kroon deze strijd gewonnen heeft, betekent natuurlijk niet dat de overige twee dames niet zeer gewaardeerd zijn. Zo haalde Amara Onwuka ruim 30% van de stemmen binnen en wist Willemijn Hoebert ruim 20% van de mannen te veroveren. Het moge dan ook gezegd worden dat deze drie weerdames zeker aan elkaar zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!