Nicolien Kroon is de mooiste weervrouw van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een tijdje terug stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste weervrouw van Nederland?’. Dat de meesten van jullie hier wel een duidelijke mening over hebben moge duidelijk zijn. Er stemden dan ook bijna duizend Mannenzaken-fans op hun favoriete weerdame.

[poll id=”39″]

Willemijn Hoebert, Amara Onwuka en Nicolien Kroon

We zien deze drie dames dagelijks op onze beeldbuis voorbij komen. En stiekem heeft ieder zo wel zijn favoriet. Smelt jij weg bij het weerbericht van Willemijn, krijg je het warm als Amara het over hittegolven heeft, of sta jij op springen als Nicolien je over het aankomende hogedrukgebied vertelt?

RTL-weervrouw Nicolien Kroon is jullie favoriet

Het hoge woord is eruit: Nicolien Kroon blijkt toch echt jullie favoriete weervrouw te zijn. Deze stoere dame met haar prachtige blonde lokken en haar geruststellende stem laat de de zwaarste stormen dan ook op slechts een zomerbuitje lijken. Niet zo vreemd dus dat Nicolien maar liefst 47% van de stemmen binnensleepte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon) op

Amara Onwuka en Willemijn Hoebert worden ook zeker gewaardeerd

Dat Nicolien Kroon deze strijd gewonnen heeft, betekent natuurlijk niet dat de overige twee dames niet zeer gewaardeerd zijn. Zo haalde Amara Onwuka ruim 30% van de stemmen binnen en wist Willemijn Hoebert ruim 20% van de mannen te veroveren. Het moge dan ook gezegd worden dat deze drie weerdames zeker aan elkaar gewaagd zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolien Kroon (@nicolienkroon) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..