Foto: Nicolette Kluijver pronkt met haar twee zongebruinde troeven in strak zwemtopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice weet met haar heerlijke troeven haar fans toch weer flink te vermaken op dit kiekje.

Nicolette Kluijver weet exact hoe ze haar volgers moet vermaken

De knappe blondine heeft weer nieuwe beelden online gezet van zichzelf en daarop ziet Nicolette er natuurlijk weer bijzonder goed uit. De aantrekkelijke presentatrice weet exact hoe ze haar fans tevreden moet houden en schroomt niet om een bijzondere of verleidelijke foto van zichzelf daarvoor in te zetten. De zeer verleidelijke dame heeft zwemkleding aangetrokken waar je haar heerlijke lichaam weer bijzonder goed in kan zien. Sterker nog, haar prachtige troeven zitten zo strak ingepakt, dat ze bijna uit het stofje lijken te springen.

Lees ook: Foto: Beschonken Nicolette Kluijver knalt zowat uit haar extreem lage topje

Nicolette Kluijver is de koningin van het verleiden

De prachtige blondine weet wel heel erg goed hoe ze haar fans moet verleiden. Het begint natuurlijk allemaal bij het aantrekken van zwemkleding die zo strak en klein is, dat je gelijk een heleboel te zien krijgt van het aantrekkelijke lichaam van de knappe blondine. Daarnaast beweegt Nicolette ook nog eens op een hele verleidelijke manier. Zo weet de presentatrice in ieder geval zeker dat haar fans alles gezien hebben. En af en toe is het helemaal niet zo erg om je fans een beetje te verwennen. Nicolette denkt er in ieder geval zo over en daarom plaatst ze vol trots dit soort heerlijke kiekjes van zichzelf.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver deelt stiekem beelden van extreem pikante shoot

Nicolette Kluijver is een echte strandbabe

De knappe blondine heeft één plek waar ze het liefste haar tijd doorbrengt en dat is wel het strand. Nicolette Kluijver geniet alti9jd wel van even een rondje op het zand lopen. En natuurlijk moet je dan even wat content maken voor je volgers. Die wil je natuurlijk niet het prachtige uitzicht onthouden. Nicolette vindt het daarbij ook helemaal niet erg om zichzelf op de foto te zetten. Daar is ze best wel goed in. Elke foto van de knappe blondine levert gelijk weer een berg aan complimenten op bij haar volgers. De aantrekkelijke blondine weet als geen ander hoe ze haar volgers kan verwennen. En daar zet ze zich dan ook volledig voor in.

Nog een foto van Nicolette Kluijver dan om het af te leren

De aantrekkelijke blondine spendeert dus graag tijd op het strand. En dat merk je wel als je haar foto’s bekijkt. Een flink aantal van haar foto’s is namelijk gewoon gemaakt op het strand. En in haar verleidelijke zwemkleding weet Nicolette er keer op keer weer een feestje van te maken voor haar fans. Die zitten dan ook altijd smachtend te wachten op de volgende foto van de aantrekkelijke blondine. Dan laten ze zich helemaal verrassen door de outfit die Nicolette voor die week heeft bedacht. En dat is toch echt wel genieten geblazen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?