Nicolette Kluijver laat volgers schrikken met video in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver besloot om een nieuwe video te plaatsen vanuit bed. Maar haar volgers schrokken daar wel van. 

Vanuit bed maakte Nicolette Kluijver een angstaanjagend filmpje

Terwijl ze lekker op bed lag besloot Nicolette Kluijver dat het tijd was om een filmpje te maken voor haar volgers. Nicolette is de laatste tijd steeds meer bezig met huidverzorging en skincare en begint zichzelf langzaam om te toveren in een beauty influencer. En daar hoort af en toe natuurlijk een video bij van hoe ze de producten gebruikt. Alleen het masker dat Nicolette op heeft tijdens het filmpje ziet er angstaanjagend uit. Haar volgers schrikken zich in ieder geval een hoedje. Dit hadden ze niet verwacht toen ze een nieuw filmpje van Nicolette voorbij zagen komen.

Lees ook: Huh: Collega gaat voor Nicolette Kluijver op de knieën tijdens Expeditie Robinson

Het bijzondere masker van Nicolette Kluijver

Het is de bedoeling dat Nicolette opknapt van het masker en dat het haar huid mooier maakt. Maar haar volgers knappen helemaal niet op als ze de video zien. Die zijn meteen een beetje bang geworden voor de knappe blondine. Gelukkig heeft Nicolette nog wel een leuke outfit aan waar ze zich een beetje op kunnen focussen. Zo is de situatie alsnog een klein beetje gered. Want hoewel ze misschien wat engs op haar gezicht heeft zitten, ziet Nicolette er verder gewoon hartstikke goed uit.

Nicolette laat zich in zwembad van haar beste kant zien

De knappe presentatrice is dus continu bezig met manieren om zichzelf een beetje mooier te maken. Huidproducten zijn daar een onderdeel van, maar ook gezond eten en flink sporten hebben hun aandeel. Nicolette houdt vooral erg veel van zwemmen. En dus besloot ze om haar volgers een keertje mee te nemen tijdens zo’n zwem momentje. In haar prachtige outfit, waar haar mooie vormen nog net even wat beter naar voren komen, maakt Nicolette een heerlijke selfie. Daarop wordt meteen duidelijk dat de knappe blondine er nog altijd geweldig uit ziet. Nicolette Kluijver zorgt duidelijk goed voor haar lichaam.

Prachtige Nicolette Kluijver is topfit

Nicolette Kluijver heeft dus veel profijt van al dat sporten en voor zichzelf zorgen. Haar lichaam ziet er beter uit dan ooit. Daarom maakt Nicolette af en toe ook een leuke foto van zichzelf, zodat ze dat mooie resultaat kan delen met haar volgers. Die vinden het namelijk fijn om te zien hoe goed het gaat met Nicolette. Zeker de foto’s in strakke pakjes en laag ingevallen jurkjes doen het erg goed. Die geven je namelijk een beter zicht op het perfecte lichaam van de blonde presentatrice. Nicolette weet met haar foto’s haar volgers helemaal in te palmen en te versieren. Daarom zijn ze er ook als de kippen bij op het moment dat Nicolette weer iets nieuws online zet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?