Nicolette Kluijver draagt strakste pakje ooit op deze raadselachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver neemt haar rol als model wel heel erg serieus in een nieuwe video. De Expeditie Robinson presentatrice valt gelijk op in haar strakke pakje en buitenaardse sandalen. 

Wat heeft Nicolette Kluijver nu weer aan? De presentatrice doet haar best om goed te poseren in deze bizarre outfit, maar toch ziet het er erg oncomfortabel uit. Over de outfit is genoeg te zeggen, maar één ding is zeker: het lijkt wel alsof Nicolette uit de toekomst komt. Ze zou zelfs nog door kunnen als professioneel schaatsster. We dachten dat Nicolette met haar verleden in de modewereld álle kleding kon hebben en verkopen, maar daar twijfelen we nu toch aan. En dat terwijl het wel even duurde om Nicolette er zó uit te laten zien. Ze heeft namelijk lang in de make-up stoel gezeten! Zo’n outfit zou de presentatrice ook bij de finale van Expeditie Robinson aan moeten doen, want over de halve finale waren kijkers niet bepaald te spreken. Volgens hen was het een hele saaie uitzending. Nicolette Kluijver zou de finale met zo’n pakje precies genoeg pit kunnen geven!

Nicolette Kluijver poseert voor foto in pakje en immens grote sandalen

Over de outfit die Nicolette op het filmpje aanheeft moeten we het nog even uitgebreid hebben. Ze draagt namelijk een huidkleurig pakje aan en dat is sowieso al een minder goede keuze wat betreft kleur. Het pakje is van top tot teen bedekt met een maantjespatroon. Dat is een patroon wat we de laatste tijd al vaker bij BN’ers hebben gezien, maar dit is de eerste keer dat we Nicolette Kluijver met het merk zien. Niet alleen haar pakje valt op, ook de rest van haar outfit is erg frappant. Het pakje stopt namelijk op de helft van haar voeten en daarover draagt ze aparte sandalen. De sandalen zijn erg groot en doen ons een beetje aan opgepompte versies van haar Expeditie Robinson-sandalen denken. Dat is dus een interessante kledingcombinatie…

Nicolette Kluijver moet rol presentatrice opgeven en weer model worden

Nicolette is wel vaker bezig met modellenklusjes, want dat doet ze maar al te graag naast het presenteren van Expeditie Robinson en andere programma’s. Wat ons betreft mag ze nóg meer modellenklusjes aannemen. Ook de foto hierboven bewijst weer dat ze daar maar al te goed in is. Op die foto lijkt de presentatrice net een elfje, en dat terwijl ze met deze kleding ook zo de ijsbaan op zou kunnen. Kortom, ze kan voor alles en iedereen poseren. Het vreemde pakje wat Nicolette in de foto draagt is niet bepaald mooi, maar wordt gelukkig gecompenseerd door het model zelf!

Lees ook: Nicolette Kluijver toont schitterende achterkant op deze Expeditie Robinson foto

Zou presentatrice Nicolette finale Expeditie Robinson kunnen redden?

Kijkers waren niet bepaald tevreden over de eerste halve finale van Expeditie Robinson. Volgens hen was de aflevering saai en klonken er veel “Was dit het?”-geluiden. Daarom zal er in de finale van het survival programma wel degelijk wat pit toegevoegd moeten worden. Nicolette Kluijver heeft met deze foto wel bewezen dat ze pit heeft en zou de finale dus wel degelijk kunnen redden. Ook hoeft ze niet meer over andere schoenen na te denken, want de sandaaltjes passen al helemaal binnen het Expeditie Robinson thema…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.