Iris Enthoven laat zien: dit doet 28 dagen op Expeditie Robinson-eiland met je lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven laat iedereen zien hoe ze eruit ziet na achtentwintig dagen overleven op een onbewoond eiland. Het resultaat is op zijn zachtst gezegd verassend..

Iris Enthoven maakt tongen los na exit Expeditie Robinson

Het was misschien wel een van de meest heftige afleveringen van Expeditie Robinson tot nu toe, de exit van Iris Enthoven. De blondine was in totale shock toen bleek dat haar o zo geliefde Expeditie Robinson-deelnemers haar liever kwijt dan rijk waren. Het was een droom van Iris om Expeditie Robinson te winnen, en deze droom is nu keihard in het water gevallen. Het is dan ook geen verassing dat Iris zelf niet erg vrolijk op het harde nieuws reageert. De presentatrice was ontzet en ontdaan en wist duidelijk niet waar ze het zoeken moest, en ging dus maar anderen de schuld geven. Het is natuurlijk een reactie vanuit emotie en dat wil Iris ook wel laten merken, al zit deze emotie nog altijd hoog. Zo mag Iris haar verhaal doen bij Renze op Zondag en bij het terugkijken van haar exit, krijgt Iris het wederom erg zwaar. Hieronder een aantal reacties van wat andere over Iris zeggen, en dat is niet mals.

Iris Enthoven moet keihard huilen na cheesecake

Eén van de moeilijkste dingen tijdens Expeditie Robinson is natuurlijk het feit dat er maar een schaarse voedsel voorraad beschikbaar is. Dit betekent dat de kandidaten erg veel afvallen en niks liever willen dan even wat lekkers eten. Helaas werkt dat niet zo makkelijk en met honger en dorst moeten de kandidaten de Expeditie doorkomen. Nadat Iris en Radmilo niet langer in het spel zaten was het tijd om voor het eten even te gaan wegen.

Eerst ging Radmilo en die woog eerst tachtig kilo, en is een ruime acht kilo kwijt geraakt tijdens het programma. Bij Iris is het ook behoorlijk veel, want veel vet zat er al niet aan. Zo woog Iris rond de vierenzestig en is ze gezakt naar de achtenvijftig. Het voordeel van weggestemd worden is dat je weer alles mag eten en Iris en Radmilo genieten dan ook met volle teugen van een vette cheesecake. Vervolgens barst Iris in tranen uit vanwege alle emoties.

Bekijk de video hier.

Iris Enthoven laat iedereen smelten met videobelletje

Gelukkig mag Iris Enthoven na haar exit van Expeditie Robinson ook een belletje plegen met haar vriend. Wanneer ze haar vriend ziet barst ze wederom keihard in huilen uit en ze kan maar niet stoppen met zeggen hoeveel ze van hem houdt. Iris haar vriend is erg lief door te zeggen dat Iris er heel knap uit ziet met een mooi kleurtje. Zelfs een onbewoond eiland kan Iris dus overleven en nog knap blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.