Nicolette Kluijver deelt foto van benen met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is natuurlijk een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het land. Dat wordt alleen maar meer duidelijk als ze in de volle zon staat te poseren. 

De prachtige presentatrice Nicolette Kluijver is een van de meest mooie vrouwen van ons land. en dat bewijst ze keer op keer met mooie foto’s en video’s. Maar wist je dat Nicolette ook een prachtig paar benen heeft? Die houdt ze meestal verborgen in een lange broek, maar nu heeft ze eindelijk besloten om haar benen wat frisse lucht en zonlicht te gunnen. En daardoor zijn deze foto’s van Nicolette nog eens extra bijzonder.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver zit met poes op de bank
Geen lange broek, maar wel een jasje voor de zekerheid

Het kan nogal koud worden op het strand als het gaat waaien, dus is het altijd handig om een jas mee te nemen. Dat is dan ook precies wat Nicolette gedaan heeft. Het enige nadeel is dat ze in een warmere outfit niet haar prachtige benen kan laten zien. Dan toch maar de korte broek. Nicolette heeft misschien koude benen, maar dat heeft ze absoluut over voor de fotoshoot. Zo krijgen al haar trouwe volgers namelijk eindelijk haar knappe benen te zien.
Nicolette is er klaar mee in zomers jurkje

Nicolette besluit op een gegeven moment om weg van de camera te lopen. Dit doet ze in een heerlijk zomers jurkje. Misschien is de wind wat gaan liggen en kan Nicolette eindelijk van de zon genieten. Dat betekent: broek uit, jurkje aan. En dan wil je natuurlijk niet vast zitten aan zo’n saaie fotoshoot. Dan maar weglopen. De fotograaf maakt nog even stiekem een aantal foto’s. Dat moet ook wel, hij kan niet met lege handen thuis aankomen. Dat wordt een ramp. Gelukkig heeft hij nog wat mooie plaatjes weten te schieten.
Volg de hele shoot met Nicolette in deze stiekeme video

Behalve de fotograaf liep er ook nog een cameraman mee om stiekem tussendoor even een paar mooie beelden te schieten. Daardoor krijg je gelijk een goede indruk van de sfeer op de shoot en heb je alle verleidelijke outfits van Nicolette in één keer gezien. De beelden die de cameraman maakt zijn gemonteerd tot een vlotte video, waardoor je geen moment van de leuke shoot met Nicolette hoeft te missen.

Nicolette poseert verleidelijk in geel jurkje

Natuurlijk bewaart Nicolette de meest verleidelijke foto’s voor het laatst. Zo weet ze heel charmant te poseren in een kort geel jurkje. Dat echte zomergevoel krijg je wel bij deze outfit. Iedereen die er naar kijkt krijgt het namelijk gelijk warm van het spannende jurkje. En van Nicolette zelf natuurlijk. Die is in haar outfit nog heter dan de zomerzon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.