Nicolette Kluijver deelt foto van benen met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is natuurlijk een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het land. Dat wordt alleen maar meer duidelijk als ze in de volle zon staat te poseren. 

De prachtige presentatrice Nicolette Kluijver is een van de meest mooie vrouwen van ons land. en dat bewijst ze keer op keer met mooie foto’s en video’s. Maar wist je dat Nicolette ook een prachtig paar benen heeft? Die houdt ze meestal verborgen in een lange broek, maar nu heeft ze eindelijk besloten om haar benen wat frisse lucht en zonlicht te gunnen. En daardoor zijn deze foto’s van Nicolette nog eens extra bijzonder.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver zit met poes op de bank

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple the Brand (@simplethebrand)

Geen lange broek, maar wel een jasje voor de zekerheid

Het kan nogal koud worden op het strand als het gaat waaien, dus is het altijd handig om een jas mee te nemen. Dat is dan ook precies wat Nicolette gedaan heeft. Het enige nadeel is dat ze in een warmere outfit niet haar prachtige benen kan laten zien. Dan toch maar de korte broek. Nicolette heeft misschien koude benen, maar dat heeft ze absoluut over voor de fotoshoot. Zo krijgen al haar trouwe volgers namelijk eindelijk haar knappe benen te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple the Brand (@simplethebrand)

Nicolette is er klaar mee in zomers jurkje

Nicolette besluit op een gegeven moment om weg van de camera te lopen. Dit doet ze in een heerlijk zomers jurkje. Misschien is de wind wat gaan liggen en kan Nicolette eindelijk van de zon genieten. Dat betekent: broek uit, jurkje aan. En dan wil je natuurlijk niet vast zitten aan zo’n saaie fotoshoot. Dan maar weglopen. De fotograaf maakt nog even stiekem een aantal foto’s. Dat moet ook wel, hij kan niet met lege handen thuis aankomen. Dat wordt een ramp. Gelukkig heeft hij nog wat mooie plaatjes weten te schieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple the Brand (@simplethebrand)

Volg de hele shoot met Nicolette in deze stiekeme video

Behalve de fotograaf liep er ook nog een cameraman mee om stiekem tussendoor even een paar mooie beelden te schieten. Daardoor krijg je gelijk een goede indruk van de sfeer op de shoot en heb je alle verleidelijke outfits van Nicolette in één keer gezien. De beelden die de cameraman maakt zijn gemonteerd tot een vlotte video, waardoor je geen moment van de leuke shoot met Nicolette hoeft te missen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple the Brand (@simplethebrand)

Nicolette poseert verleidelijk in geel jurkje

Natuurlijk bewaart Nicolette de meest verleidelijke foto’s voor het laatst. Zo weet ze heel charmant te poseren in een kort geel jurkje. Dat echte zomergevoel krijg je wel bij deze outfit. Iedereen die er naar kijkt krijgt het namelijk gelijk warm van het spannende jurkje. En van Nicolette zelf natuurlijk. Die is in haar outfit nog heter dan de zomerzon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.