Foto: Nicolette Kluijver zit met poes op de bank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver heeft even een rustmomentje verdient. Het model, actrice en ook nog eens moeder zoekt dan de bank op. Op Instagram laat ze haar kat ook nog even zien aan de geïnteresseerden. 

Nicolette Kluijver pakt tussendoor, als haar dochter naar school is, haar honden gevoed zijn en alles thuis opgeruimd en netjes is, haar welverdiende rust. Helaas wordt ze ook dan gestoord door een van haar andere trouwe huisdieren. Het lijkt ook nooit een moment rust te zijn in haar drukke leven. Graag maakt ze van de gelegenheid gebruik om ook dit lid van haar familie aan haar Instagram volgers te introduceren.

Nicolette Kluijver heeft het maar druk

Nicolette blijft na al die jaren nog steeds ontzettend actief. Het inmiddels 37-jarige model is ook nog eens presentatrice, moeder en voedvrouw van de vele dieren bij haar thuis. Ze lijkt het er allemaal erg druk mee te hebben, maar daarnaast heeft ze nog tijd voor alles en iedereen in haar privé leven.

Nicolette laat op foto zien hoe ze ‘recharged’

Ook haar professionele carrière lijkt nog niet in groeitempo af te nemen. Sterker nog, zelfs na al die jaren heeft ze nog zin om opnieuw model te staan. Een lui model is ze zeker niet, al zit er zelfs bij deze powervrouw soms niks anders op dan even lekker neerploffen op de bank, alleen of met kat. Even een snelle ‘recharge’ en Nicolette kan weer verder gelukkig.

Model weer actief met maken van foto

Na een pauze heeft Nicolette onlangs haar modellencarrière een herstart gegeven. Het model stelt dit keer haar vrijwillig ter beschikking aan het team van Simple. Een relatief nieuw modemerk dat nog een gevestigd gezicht nodig had uit Nederland om de nieuwste lentekleding te promoten. Nicolette doet dat natuurlijk graag. Ze is gek op de lente en de zon. Alles beter dan die koude winter. Voorlopig zal ook zij het nog even moeten doen met de kou, regen en harde wind die het land teisteren. Maar eenmaal binnen heeft ze gelukkig zat opties om zichzelf op te warmen.

Beestenboel bij Nicolette thuis

Nicolette heeft gezorgd voor een warm nest bij haar thuis. Als ze thuiskomt na een lange dag werken zit er namelijk een heel legioen aan huisdieren op haar te wachten. Enkele honden en een kat verwelkomen haar gelijk als ze binnenkomt. Je moet er maar zin in hebben. Gelukkig lijkt Nicolette het alleen maar erg gezellig te vinden. Haar ‘bondgenoten’ ziet ze maar al te graag. Zelfs als ze net in slaap is gevallen op de bank zijn ze allemaal welkom. Van dat knuffelen krijgt Nicolette het namelijk lekker warm. 

Nicolette ook druk met dochter

Veel in het leven van Nicolette staat tegenwoordig in het teken van haar dochter. Die lijkt trouwens sprekend op haar moeder, zoals hieronder is te zien. De juiste balans vinden tussen haar dochter en haar andere, wollige huisgenoten lijkt gelukkig geen probleem. Ze zien er allemaal erg vrolijk uit. Al zou dat ook door de altijd brede glimlach van Nicolette kunnen komen.

Nicolette klaar met haar  en  periode

Haar turbulente leven als presentatrice van en , waarbij alcohol en andere verboden middelen centraal stonden, lijkt deze 37-jarige moeder achter zich te hebben gelaten. Voorlopig althans, want een herstart van haar carrière als model betekent misschien ook dat ze ooit weer te zien is bij programma’s zoals die van BNN.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!